Η Anne Hathaway τα πετσόκοψε

Η Anne Hathaway τα πετσόκοψε

Η διάσημη ηθοποιός συνεχίζει να ταλαιπωρείται για τις ανάγκες του νέου της ρόλου. Αυτή τη φορά η θυσία ήταν τα μαλλιά της.

Η νέα μεταφορά στην μεγάλη οθόνη του κλασικού βιβλίου του Βίκτορα Ουγκό «Les Miserables» θα είναι σίγουρα μια τεράστια παραγωγή με πολλά μηδενικά στο budget της, και, όπως συμβαίνει σε όλες αυτές τις παραγωγές, όσο περισσότερα τα λεφτά τόσο περισσότερες και οι απαιτήσεις.

Η Anne Hathaway, λοιπόν, η οποία στην ταινία υποδύεται μια πόρνη που το πρωί δουλεύει στο εργοστάσιο και στο τέλος πεθαίναι από φυματίωση, είναι η πρώτη που βίωσε τις απαιτητικές ανάγκες του ρόλου της. Πρώτα ήταν η σκληρή δίαιτα που έπρεπε –και συνεχίζει- να κάνει, ώστε να χάσει 8 κιλά μέσα σε λιγότερο από 3 εβδομάδες. Και τώρα, η 29χρονη ηθοποιός αναγκάστηκε να απαρνηθεί την πλούσια, καστανή κόμη της και να κόψει τα μαλλιά της «στον πόντο».

Η Hathaway εθεάθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής να βγαίνει από το κλαμπ The Box του Λονδίνου μαζί με τον σύντροφό της Adam Shulman και μερικούς φίλους, εμφανώς αδυνατισμένη και με μαλλιά πιο κοντά και από του αγοριού της. Οι παπαράτσι άργησαν λίγο για να την αναγνωρίσουν –δικαιολογημένα- όταν όμως την κατάλαβαν ξεκίνησε ένα κυνηγητό μέχρι το ταξί, με την ηθοποιό να προσπαθεί να κρύψει το πρόσωπό της και να βάζει συνεχώς τα χέρια στο κεφάλι της, δείχνοντας πως ακόμα δεν έχει εξοικιωθεί με το νέο της look.

Και παρότι η Anne δεν θυμίζει πλέον σε τίποτα την παλιά, glamorous, εικόνα της, πρέπει να της αναγνωρίσουμε το γεγονός πως προτίμησε να κόψει στον πόντο τα μαλλιά της από το να καταφύγει στην εύκολη λύση της περούκας, ώστε να μπει καλύτερα στο πετσί του ρόλου. Πολλοί σταρ του δικού της βεληνεκούς θα προτιμούσαν σίγουρα τη δεύτερη λύση.