Ο Johnny πήρε την κιθάρα του

Ο Johnny πήρε την κιθάρα του

Ο Johnny Depp ανέβηκε στη σκηνή με τον Marilyn Manson και τα «έσπασε» όλα.

Μόλις τελείωσε τα γυρίσματα του «Dark Shadows», όπου να ´ναι θα ξεκινήσει να γυρίζει τον κόσμο για την προώθησή του και ταυτόχρονα έχει να αντιμετωπίσει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του καθώς η σχέση του με την επί χρόνια σύντροφό του και μητέρα των δύο παιδιών του Vanessa Paradis οδεύει προς το τέλος της. Ο Johnny Depp όμως δεν άφησε τίποτε από όλα αυτά να τον καταβάλει, άφησε για λίγο το επάγγελμα του ηθοποιού, πήρε την κιθάρα του και απέδειξε πως κάλλιστα θα μπορούσε να είχε γίνει ένας διάσημος ροκ σταρ.

Ο 48χρονος ηθοποιός -ο οποίος έχει ούτως ή άλλως παρελθόν στη μουσική σκηνή τόσο χάρη στο συγκρότημα που διατηρούσε νέος όσο και χάρη στις guest εμφανίσεις του σε live διάφορων διάσημων μουσικών- ανέβηκε στη σκηνή των Golden God' s Awards που διοργάνωσε το περιοδικό Revolver, στο πλευρό του Marilyn Manson, και τα έδωσε όλα επιδεικνύοντας τις κιθαριστικές του ικανότητες.

Ο Depp, ντυμένος στα μαύρα και φορώντας ένα τεράστιο fedora καπέλο που έκρυβε το πρόσωπό του, ήταν ο ορισμός του αφοσιωμένου μουσικού, τόσο που στην αρχή κανείς από το κοινό δεν κατάλαβε ποιος ήταν αυτός που έπαιζε κιθάρα. Ο Manson, όμως, φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να τιμήσει τον καλό του φίλο...

Μετά την εκτέλεση του «Sweet Dreams», ο Manson απευθύνθηκε στο κοινό λέγοντας: «Αν δεν αναγνωρίζετε τον προσωπικό μου φίλο... τον προσωπικό μου σωτήρα, τον προσωπικό που ήρωα της κιθάρας... αυτός είναι ο Johnny Depp!». Και, φυσικά, ακολούθησε το χάος. Ο Depp ωστόσο παρέμεινε cool και ατάραχος, χαμογελώντας αμυδρά, σαν να ήταν απλά άλλος ένας μουσικός της μπάντας του διάσημου τραγουδιστή.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα από τη συναυλία και τον Johnny να τα «σπάει» με την κίτρινη κιθάρα του.