Το νέο τατουάζ της Scarlett Johansson

Το νέο τατουάζ της Scarlett Johansson

Η Scarlett αγαπά την Νέα Υόρκη και φρόντισε την «βάλει» για πάντα πάνω της.

Η Scarlett Johansson μπορεί να μην είναι γέννημα θρέμμα Νεοϋρκέζα, έχει όμως ζήσει αρκετά χρόνια στο Μεγάλο Μήλο για να το ερωτευτεί και να νιώθει την πόλη σαν το σπίτι της. Και αν υπήρχε έστω κι ένας που αμφισβητούσε την αγάπη της για την Νέα Υόρκη, από σήμερα θα του φύγει κάθε υποψία.

Κι αυτό γιατί το νέο τατουάζ της 27χρονης ηθοποιού είναι μια κοινοποίηση σε όλον τον κόσμο για το δέσιμό της με την πόλη. Το τατουάζ έχει το σχέδιο βραχιολιού και βρίσκεται στον καρπό του δεξιού χεριού της Scarlett, με ένα «φυλαχτό» να κρέμεται από την μια άκρη του το οποίο αναγράφει «I heart NY». Η ηθοποιός το άφησε να φανεί για πρώτη φορά στην παρουσίαση της νέας της ταινίας «The Avengers» στο Hollywood, και το US Weekly ήταν το πρώτο που παρατήρησε το, διακριτικό είναι η αλήθεια, τατού.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Johansson βάζει το δέρμα της κάτω από τη βελόνα, καθώς έχει ήδη ένα κυκλικό τατουάζ στην εσωτερική πλευρά του πήχη της με έναν ήλιο να ανατέλλει πάνω από τη θάλασσα, και δύο μικρούς κύκλους που ενώνονται στον αστράγαλό της, με το γράμμα «Α» μέσα στον έναν από αυτούς. Η ίδια όμως έχει πει πως προτιμά να κρατά την σημασία των τατουάζ της για τον εαυτό της και να μην τα εξηγεί δημοσίως. Το πρόσφατο απόκτημά της, ωστόσο, θέλει δεν θέλει, μιλά από μόνο του.

Διαβάστε επίσης για την ανασφάλεια της Scarlett με το σώμα της: Scarlett Johansson: Έχω ανασφάλεια με το σώμα μου