Γιατί ο επικείμενος γάμος της JLo με τον Casper Smart θα καταλήξει σε διαζύγιο-express

Γιατί ο επικείμενος γάμος της JLo με τον Casper Smart θα καταλήξει σε διαζύγιο-express

Και αυτό είναι ένα μαθηματικά αποδεδειγμένο σενάριο.

Εδώ και καιρό οι φήμες που θέλουν την Jennifer Lopez να ετοιμάζει grande γάμο με το νέο αγαπημένο παιχνίδι της, συγγνώμη, αγόρι της, Casper Smart, γίνονται όλο και περισσότερες, με τελευταία αυτή που δημοσίευσε πρόσφατα το US Weekly, η οποία δεν μιλά μόνο για γάμο αλλά και για την επιθυμία της Lopez να αποκτήσει παιδί μαζί του, παρά τα 42 της χρόνια.

«Η Jennifer λέει στους φίλους της πως θέλει να παντρευτεί τον Casper και δεν μπορεί να περιμένει», λένε πηγές στο περιοδικό, προσθέτοντας πως η JLo περιμένει να βγει το διαζύγιο της με τον Marc Anthony για να προχωρήσει στον γάμο με τον Smart αλλά και για να κάνει ένα ακόμα παιδί. «Ειλικρινά μιλώντας, δεν έχει και πολύ χρόνο ακόμα μπροστά της (για να γίνει ξανά μητέρα). Δεν πρόκειται όμως μόνο για το παιδί. Είναι σίγουρη πως θέλει να μείνει για πάντα μαζί με τον Casper. Είναι όλα όσα δεν ήταν ο Marc, την υποστηρίζει, της φέρεται σαν βασίλισσα, την αφήνει να έχει τον έλεγχο στα πάντα, της είναι απόλυτα αφοσιωμένος και την κάνει να νιώθει νέα», λένε οι κοντινοί της άνθρωποι.

Πολύ ωραία όλα αυτά και δεν έχουμε κανένα λόγο να τα αμφισβητήσουμε, το πρόβλημα όμως είναι πως, ακριβώς επειδή μιλάμε για την Jennifer Lopez, ξέρουμε από τώρα πως θα καταλήξει η ιστορία.

Σκεφτείτε το λίγο. Η Lopez, καταρχάς, έχει αποδείξει τόσα χρόνια πως είναι μια γυναίκα που, παρά την επιτυχία, το ταλέντο, την ομορφιά και την περιουσία της, δεν μπορεί να μείνει λεπτό χωρίς σύντροφο και έχει απεγνωσμένη ανάγκη από το να βρίσκεται σε μια σχέση.

Δεύτερον, έχουμε διαπιστώσει πως όποια σχέση κάνει με άντρες που είναι λιγότερο πετυχημένοι από αυτήν, καταλήγει σε ναυάγιο. Παραδείγματα; Ο γάμος της με τον σερβιτόρο Ojani Noa που κράτησε σχεδόν έναν χρόνο και έληξε μεταξύ εξώδικων και μηνύσεων και ο γάμος της με τον χορευτή της (σαν τον Casper Smart καλή ώρα), Chris Judd, ο οποίος κράτησε μόλις 9 μήνες.

Αντιθέτως, η Lopez τείνει να μένει αρκετό καιρό με άντρες που έχουν πετυχημένες καριέρες και εμπνέουν αυτοπεποίθηση και εξουσία, όπως ο P. Diddy, ο Ben Affleck και ο Marc Anthony -άσχετα αν κάποια στιγμή η ματαιοδοξία της και η ανάγκη της να ελέγχει τα πάντα την κάνουν να πνίγεται μέσα σε αυτές τις σχέσεις.

Γι᾽ αυτό λοιπόν, ταπεινή μας γνώμη (και πολύ ακόμα κόσμου, φανταζόμαστε), είναι η Jennifer να συνεχίσει να περνά καλά με τον Casper της, για όσο κρατήσει, και να αφήσει προς το παρόν τους γάμους και τις υποσχέσεις αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης. Γιατί αν τώρα ξοδεύει πάνω από μισό εκατομμύριο τον χρόνο για να τον έχει κοντά της και να διασκεδάζουν, όταν έρθει το αναπόφευκτο διαζύγιο θα τις στοιχίσει πολλά περισσότερα...