Victoria και David: Παθιασμένο φιλί μπροστά σε 20.000 άτομα

Victoria και David: Παθιασμένο φιλί μπροστά σε 20.000 άτομα

Οι Beckhams απέδειξαν πως, όταν θέλουν, μπορούν να είναι ένα πραγματικά αξιολάτρευτο ζευγάρι.

Μπορεί να είναι το «χρυσό» ζευγάρι της Αγγλίας, και όχι μόνο, μπορεί να έχουν μια φαινομενικά τέλεια οικογένεια και ζηλευτές καριέρες, μπορεί η φύση να ήταν γενναιόδωρη μαζί τους και να τους προίκισε με γονίδια πρώτης ποιότητας, ας παραδεχτούμε όμως όλοι κάτι: Ο David και η Victoria Beckham δεν είναι το πρώτο ζευγάρι που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς τη λέξη «ερωτευμένοι». Θες λίγο η ψυχρή και απόμκαρη εικόνα που πλασάρει η Victoria, θες ο υπερβολικός φόρτος εργασίας και των δυο τους, θες που όποτε τους βλέπουμε μαζί έξω ο ένας κοιτά στην Ανατολή και ο άλλος στη Δύση, θες πολλές μικρές λεπτομέρειες ακόμα (αυτές κάνουν και τη διαφορά άλλωστε), έχουν κάνει τους Beckhams να μοιάζουν σαν να είναι «δουλειά» τους να είναι ζευγάρι. Το οποίο δεν το λες και κολακευτικό.

Γι᾽αυτό και το σκηνικό που εξελίχθηκε χτες το βράδυ στο παιχνίδι των LA Lakers με τους Denver Nuggets, όχι μόνο μας εξέπληξε αλλά και μας έκανε να φωνάξουμε «awwww, επιτέλους!».

David και Victoria είχαν πάει στο στάδιο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπάσκετ μαζί με την μαμά και την αδερφή του Beckham και, η αλήθεια είναι, πως ήταν αρκετά πιο διαχυτικοί μεταξύ τους απ᾽όσο τους έχουμε συνηθίσει. Ιδιαίτερα η Victoria, η οποία ψιθύριζε διάφορα στο αυτί του άντρα της, τον χάιδευε, ακόμα και χαμογελούσε (!!) ευτυχισμένη, μια έκφραση που όσο να πεις δεν είναι και από τις αγαπημένες της.

Οι γλυκιές περιπτύξεις, όμως, δεν σταμάτησαν εκεί. Κάποια στιγμή, προς έκπληξη του ζευγαριού, τους πλησίασε η κλασική KissCam του σταδίου -μετά από τόσες ρομαντικές κομεντί σίγουρα όλοι ξέρετε τι είναι- και τους παρότρυνε να φιληθούν για χάρη των 20.000 θεατών που τους έβλεπαν στη γιγαντοοθόνη και είχαν αρχίσει να φωνάζουν τα ονόματά τους. Και, προς έκπληξη του κόσμου αυτή τη φορά, το ζευγάρι όχι μόνο φιλήθηκε αλλά του ᾽δωσε και κατάλαβε. Η Posh βέβαια κοκκίνισε και δεν μπορούσε να σταματήσει να χαζογελά από ντροπή μετά, το αποτέλεσμα όμως ήταν τόσο γλυκό και ρομαντικό που κάτι μας λέει πως το απήλαυσε και η ίδια. Ε και μεταξύ μας καιρός ήταν.

Διαβάστε επίσης: Η 9 μηνών Harper Beckham δέχτηκε επαγγελματική πρόταση