Beckham family: Το στιλ είναι οικογενειακή τους υπόθεση

Γωγώ Φούντα
Beckham family: Το στιλ είναι οικογενειακή τους υπόθεση

Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει!

Όταν οι γονείς σου είναι δύο από τους πιο stylish ανθρώπους του πλανήτη, τότε μοιραία είσαι «καταδικασμένος» σε στιλάτες και αψεγάδιαστες εμφανίσεις!
Και αυτό είναι ολοφάνερο στους τρεις νεαρούς Beckham, οι οποίοι έχουν πάρει σωστές βάσεις από τους γονείς τους. Η διάσημη οικογένεια λοιπόν εμφανίστηκε σε εκδήλωση και κυριολεκτικά μαγνήτισε τα βλέμματα όλων.

Η Victoria ήταν για ακόμη μία φορά υπέροχη και super chic, φορώντας ένα pencil φόρεμα που έδενε στο λαιμό και μαύρη ζώνη για να τονίσει την μικροσκοπική της μέση. Ο σύζυγός David από την άλλη, ο οποίος αναστάτωσε τη χώρα μας με την πρόσφατη επίσκεψή του, προτίμησε μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο δείχνοντας για ακόμη μία φορά εκθαμβωτικός.

Την παράσταση όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια, έκλεψαν οι τρεις γιοι του ζευγαριού, Brooklyn, Romeo και Cruz οι οποίοι μεγαλώνουν και ψηλώνουν με απίστευτη ταχύτητα, διεκδικώντας στιλιστικές δάφνες από τους γονείς τους.

Ο Brooklyn ως μεγαλύτερος εμφανίστηκε με λευκό πουκάμισο, μαύρο παντελόνι και γραβάτα, ο δεύτερος Romeo με σκούρο μπλε πουλόβερ και γκρι παντελόνι ενώ ο μικρότερος Cruz με γκρι γιλέκο και μαύρο παντελόνι. Η βενιαμίν της οικογένειας και απόλυτο fashion icon, Harper Seven, έλαμψε διά της απουσίας της, καθώς μάλλον έμεινε σπίτι με τις νταντάδες της.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσε και ο Marc Anthony με τη νέα του σύντροφο Shannon De Lima, ο οποίος αντάλλαξε μία τρυφερή... αγκαλιά με τον κολλητό του David.