Robert Pattinson: Στις Κάννες για να βρεθεί στο πλευρό της καλής του

Γωγώ Φούντα
Robert Pattinson: Στις Κάννες για να βρεθεί στο πλευρό της καλής του

Yπερατλαντικό ταξίδι μόνο και μόνο για να στηρίξει την Kristen; Μπράβο Robert!

Eδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και το λέμε με αποδείξεις. Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον Robert Pattinson, ντυμένο με ένα υπέροχο σμόκιν που κολάκευε την ψιλόλιγνη σιλουέτα του, να επιβιβάζεται σε βάρκα η οποία θα τον πήγαινε από το πολυτελές Hotel Du Cap-Eden-Roc στο οποίο και μένει, κατευθείαν στις Κάννες.

Και μπορεί η πρεμιέρα της ταινίας του διάσημου βαμπίρ στο Φεστιβάλ των Καννών, Cosmopolis, να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, ο ερωτευμένος Robert όμως επέλεξε να πάει στη Γαλλία νωρίτερα ώστε να είναι στο πλευρό της αγαπημένης του, Kristen Stewart, στην πρεμιέρα της δικής της ταινίας On The Road.

Oι δυο τους εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί πιο λαμπεροί από ποτέ, με τη νεαρή star να παραδίδει μαθήματα στιλ φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα Balenciaga. Τρυφερό τετ-α-τετ των δύο πιτσουνακίων δεν μπορέσαμε να έχουμε καθώς η Kristen ήταν πολύ απασχολημένη να φωτογραφίζεται με τους συμπρωταγωνιστές της. Αλλά τι σημασία έχει; Και μόνο που το αγόρι της βρέθηκε εκεί για να τη στηρίξει λέει πολλά. Λέτε να έχουμε αναγγελία γάμου σύντομα;