Μέσα στο σπίτι της Scarlett Johansson και του Ryan Reynolds

Μέσα στο σπίτι της Scarlett Johansson και του Ryan Reynolds

Το πρώην ζευγάρι έβγαλε το σπίτι του στο σφυρί και μπορέσαμε να πάρουμε μια γεύση από το εντυπωσιακό εσωτερικό του.

Παρότι έχει περάσει ένας χρόνος από το διαζύγιο του Ryan Reynolds με την Scarlett Johansson, και παρότι από τότε έχουν προχωρήσει και οι δύο (χιλιόμετρα) στις ζωές τους, το σπίτι στο οποίο ζούσαν όταν ήταν παντρεμένοι παρέμενε μέχρι σήμερα κλειστό και αχρησιμοποίητο.

Χτες όμως, το μεσιτικό γραφείο Zillow ανακοίνωσε την πώληση του πολυτελούς σπιτιού του πρώην ζευγαριού, στην τιμή-κοψοχρονιά των 3.65εκ. δολαρίων (Reynolds και Johansson το είχαν αγοράσει για 2.9εκ. δολάρια, οπότε θα κάνουν και απόσβεση).

Το σπίτι βρίσκεται στην trendy περιοχή Los Feliz του Los Angeles και προσφέρει μια συγκλονιστική θέα στην Πόλη των Αγγέλων, μαζί με δεκάδες άλλες ανέσεις όπως μεγάλη πισίνα, καταπράσινο κήπο (δημόσιο και ιδιωτικό), τζάκι, ξύλινη επένδυση σε πατώματα και ταβάνια, τεράστιους εσωτερικούς χώρους και «πράσινες» πηγές ενέργειας, φιλικές προς το περιβάλλον. Μάλιστα έχει και το δικό του όνομα, «The Wong House», και σύμφωνα με τους μεσίτες αποτελεί μια κλασική σύγχρονη κατοικία.

Reynolds και Johansson, ωστόσο, πρόλαβαν να το χαρούν για κάτι λιγότερο από έξι μήνες, καθώς αμέσως μετά ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Ελπίζουμε το σπίτι που αγόρασε πρόσφατα ο Ryan με την νέα αγαπημένη του, Blake Lively, να έχει καλύτερο φενγκ σούι.