Όταν οι star του Hollywood θυμίζουν body builders

Γωγώ Φούντα
Όταν οι star του Hollywood θυμίζουν body builders

Η δίαιτα και η γυμναστική τους έχει γίνει εμμονή με πολύ κακά αποτελέσματα!

Eίναι διάσημες, πλούσιες και παγκοσμίως αναγνωρίσιμες. Οι γυναίκες τις ζηλεύουν και οι άντρες τις θαυμάζουν για τα φυσικά τους προσόντα. Αυτό μέχρι πρότινος βέβαια, καθώς στην προσπάθειά τους να φαίνονται όσο πιο λεπτές και γυμνασμένες μπορούν, πολλές star του Hollywood έχουν καταντήσει να μοιάζουν με σκιά του εαυτού τους ενώ οτιδήποτε θύμιζε θηλυκότητα πάνω τους, απλώς απουσιάζει.

Η πρόσφατη εμφάνιση της Meg Ryan στους δρόμους της Νέας Υόρκης μας σόκαρε και μας ανάγκασε να την κατατάξουμε στον μακρύ κατάλογο των πρωτοκλασάτων star που πλέον δεν πάνε πουθενά χωρίς τις... ανατριχιαστικές τους φλέβες!

Η άλλοτε γλυκιά και όμορφη παρουσία του Hollywood, η οποία φημιζόταν για το όμορφο πρόσωπό της, έχει εξελιχθεί σε μία καρικατούρα η οποία δε θυμίζει σε τίποτα τη star του παρελθόντος. Εκτός από τις δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, με την πιο αποτυχημένη όλων αυτή στα χείλια της, τα μπράτσα της αν δε βλέπαμε ότι όντως είναι αυτή, θα παίρναμε όρκο ότι ανήκουν σε κάποιο body builder! Aποστεομένα και γεμάτα φλέβες, σίγουρα δεν καταφέρνει να γίνει γοητευτική αλλά θα έθετε σοβαρή υποψηφιότητα για αρχηγός συμμορίας!

Ακόμη μία star που έχει πέσει θύμα της εξαντλητικής δίαιτας και της σκληρής γυμναστικής, είναι η Madonna. Μπορεί κάποιοι να πουν ότι πολλές θα ήθελαν να έχουν τα χρόνια της και να είναι έτσι, αλλά εμείς απαντάμε ένα βροντερό όχι. Η σιλουέτα της βασίλισσας της ποπ δε θυμίζει σε τίποτα γυναίκα ενώ το επόμενο βήμα είναι να τη δούμε να ανοίγει μπύρες με τα δόντια!

Η άλλοτε σεξοβόμβα και μία από τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη Angelina Jolie τον τελευταίο καιρό δεν μας φαίνεται και πολύ καλά. Λίγο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, λίγο τα έξι παιδιά, που να προλάβει να φάει; Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τη γυμναστική, την έχουν μετατρέψει σε οστείνη και μάλιστα σε σημείο που πολλοί υποστηρίζουν ότι πάσχει από νευρική ανορεξία. Αναρωτιόμαστε όταν την αγκαλιάζει ο ομολογουμένως μυώδης Brad, δε σπάει;

Και ερχόμαστε στο απόλυτο fashion icon και είδωλο των απανταχού fashionistas, Sarah Jessica Parker. Μπορεί το στιλ της να είναι αψεγάδιαστο, αλλά κάτω από τα πανάκριβα ρούχα, κρύβει ένα σκελετωμένο κορμί που θυμίζει περισσότερο 5χρονο κοριτσάκι και μάλιστα υποσιτισμένο! Σίγουρα οι σχεδιαστές που της δίνουν τα ρούχα τους δυσκολεύονται πολύ να της βρουν κάτι στο νούμερό της!

Στην περίπτωση της πρόσφατα χωρισμένης Demi Moore, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η διάσημη ηθοποιός διέθετε πάντα ένα χυμώδες και γυμνασμένο κορμί, αλλά τα πρόσφατα κατορθώματα του κατεργάρη Ashton Kutcher την έριξαν στην κατάθλιψη και τα χάπια. Με τόσα προβλήματα, είναι φυσικό να της έχει κοπεί η όρεξη και να μη θυμίζει σε τίποτα την εντυπωσιακή γυναίκα που ήταν κάποτε.

Συμπέρασμα, καλή η δίαιτα και η γυμναστική, αλλά ας μην το παρακάνουμε κιόλας. Εξάλλου αποδεδειγμένα οι άντρες προτιμούν τις καμπύλες...