Τότε και τώρα: H Charlize Theron ήταν πάντα το απόλυτο θηλυκό

Τότε και τώρα: H Charlize Theron ήταν πάντα το απόλυτο θηλυκό

Μια γυναίκα που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε...

Ίσως η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη με καταγάλανα μάτια και διαπεραστικό βλέμμα, η Charlize χρειάστηκε να υποδυθεί ένας «τέρας» στη μεγάλη οθόνη για να πάρει ένα βραβείο Oscar και να καταφέρει να γράψει τη δική της ιστορία στη βιομηχανία του κινηματογράφου.

Γεννημένη στη Νότια Αφρική με ρίζες από την Κεντρική Ευρώπη η ξανθιά καλλονή ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, αλλά σύντομα κατάλαβε ότι το μέλλον βρίσκεται στις ταινίες και όχι στο μπαλέτο που είχε σπουδάσει στην Αμερική ή στις πασαρέλες που ήταν η απαρχή της πορείας της στη showbiz. Οι μικροί ρόλοι που κατάφερε να πάρει στην αρχή της καριέρας της στη μέση των 90s, σύντομα έγιναν μεγάλοι μετά τη συμμετοχή της στο Devil's Advocate με τον Al Pacino και τον Keanu Reeves και ταινίες της όπως το Sweet November, το Astronaut's Wife και φυσικά το Monster κατάφεραν να δώσουν στη Charlize μία θέση ανάμεσα στις μεγαλύτερες και πιο καλοπληρωμένες γυναίκες στο Hollywood. Φέτος είναι σίγουρα η χρονιά της καθώς πρωταγωνιστεί στο Prometheus και το Snow White and the Huntsman, δύο από τα μεγαλύτερα blockbuster του καλοκαιριού και το σίγουρο είναι ότι οι θαυμαστές της θα χορτάσουν να βλέπουν την αγέραστη γοητεία της.

Εμφανισιακά έχει δοκιμάσει κάθε πιθανή αλλαγή στα μαλλιά της, μόνο όμως για τους ρόλους της, αλλά ό,τι και να έκανε ποτέ δεν έχασε ίχνος από τη φρεσκάδα της και την εκθαμβωτική της ομορφιά. Μια γυναίκα που σίγουρα πολλές θαυμάζουν και άλλες φθονούν, γιατί στα 36 της μπορεί ακόμα να δηλώνει 20αρα και να φαίνεται ότι λέει αλήθεια...

Διαβάστε επίσης...
Πως άλλαξε στο πέρασμα του χρόνου η Brenda από τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills.

info: Η ταινία "Snow White and the Huntsman" προβάλλεται ήδη στις κινηματογραφικές αίθουσες.