Διάσημοι μόδιστροι σχεδιάζουν το νυφικό της Miley Cyrus

Γωγώ Φούντα
Διάσημοι μόδιστροι σχεδιάζουν το νυφικό της Miley Cyrus

Mάχη σώμα με σώμα με σώμα για ένα...νυφικό!

Από τη στιγμή που η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους, τα μολύβια των διάσημων σχεδιαστών πήραν φωτιά και ο αγώνας για το ποιος θα σχεδιάσει το κατάλληλο νυφικό για τη νεαρή star ξεκίνησε!

Οι fashion designers Val Stefani, Ines Di Santo, Angel Rivera and Anne Barge εμπνεύστηκαν και σχεδίασαν ο καθένας τους το ιδανικό νυφικό σύμφωνα με το δικό τους γούστο και όπως το έχει φανταστεί ο καθένας πάνω στην Miley.

« Εφόσον η Miley είναι τόσο νέα πιστεύω ότι θα ήθελε ένα φόρεμα παραμυθένιο που θα την κάνει να μοιάζει με νεραίδα. Ωστόσο προτίμησα να σχεδιάσω ένα νυφικό που είναι εξίσου τολμηρό και μεγαλοπρεπές φροντισμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια».

Εξίσου λεπτομερής ήταν και ο σχεδιασμός του 18 καρατίων δαχτυλιδιού που χάρισε ο Liam στην καλή του οποίου η τιμή εκτιμάται περίπου στα 100.000 δολάρια.

Σύμφωνα μάλιστα με άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον του Hemsworth, ο νεαρός star, αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του έχοντας ως πρότυπο την ευτυχία και την αγάπη των γονιών του.

« Έχουν μία καταπληκτική σχέση και ο Liam θέλει πολύ να τους μοιάσει» υποστηρίζει ο συγγενής του πρωταγωνιστή του "The Hunger Games" και κλείνει λέγοντας: « Το καλό και με τον Liam και την Miley, είναι ότι προέρχονται και οι δύο από καταπληκτικές οικογένειες. Επιπλέον είναι τρελά ερωτευμένοι και αγαπιούνται πολύ. Ήταν αναμενόμενο ότι θα προχωρούσαν σε γάμο».

Διαβάστε επίσης: Ένα διαμάντι 3,5 καρατίων στο δαχτυλίδι αρραβώνων της Miley Cyrus

Liam & Chris Hemsworth: τα πιο σέξι αδέλφια του Hollywood