Robert Pattinson-Kristen Stewart: Προβλήματα στον παράδεισο;

Γωγώ Φούντα
Robert Pattinson-Kristen Stewart: Προβλήματα στον παράδεισο;

Τα πρώτα σύννεφα έκαναν την εμφάνισή τους ή είναι όλα απλώς φήμες;

Είναι η ιδέα μας ή το ζεύγος Robert Pattinson-Kristen Stewart τον τελευταίο καιρό αποφεύγει ο ένας τον άλλο; Έπειτα από τις κοινές τους εμφανίσεις στο Φεστιβάλ των Καννών, και την ομολογουμένως ιπποτική κίνηση του Robert να μεταβεί νωρίτερα στι Γαλλία για να βρεθεί στην πρεμιέρα της αγαπημένης του, ο φωτογραφικός φακός δεν τους έχει ξανατσακώσει μαζί ενώ τον περισσότερο καιρό δε βρίσκονται καν στην ίδια χώρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν, ότι μαζί με τον ενθουσιασμό για το "Τwillight" έχει αρχίσει να ξεφτίζει και ο έρωτάς τους, παρά το γεγονός ότι η Kristen τον τελευταίο καιρό αναφέρεται όλο και πιο συχνά στον Robert όταν δίνει συνέντευξη.

Ωστόσο, μία νέα πληροφορία είδε το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά σχετικά με τη σχέση των δύο star. Σύμφωνα με πηγές, το ζευγάρι στο πάρτι που δόθηκε αμέσως μετά την προβολή της νέας ταινίας του Robert, Cosmopolis, στις Κάννες, είχε άγριο καυγά καθώς η Kristen δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα της στη θέα του αγαπημένου της να φλερτάρει με άλλες γυναίκες. Μάλιστα, αφού έκανε σκηνή στον Rob έφυγε τρέχοντας από την αίθουσα και ξέσπασε σε λυγμούς.

Λέτε αυτή να είναι η αρχή του τέλους για το διάσημο ζευγάρι; Πάντως δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι η Kristen είναι τόσο ζηλιάρα και νευρωτική όσο υποστηρίζουν κάποιοι καθώς αυτό έρχεται σε αντίθεση με το cool και χαλαρό παρουσιαστικό της. Ας ελπίσουμε όλα αυτά να είναι απλά φήμες...

Διαβάστε επίσης: Η Kristen Stewart σε μια συγκλονιστική φωτογράφηση (φωτογραφίες και video)

Robert Pattinson : Τι θα φοράει στη νέα του ταινία;