Robert Pattinson: Μήπως έχει αρχίσει να χάνει το βρετανικό του αέρα;

Γωγώ Φούντα
Robert Pattinson: Μήπως έχει αρχίσει να χάνει το βρετανικό του αέρα;

O star του Twillight κάνει μαθήματα αγγλικής προφοράς.

Tι κι αν ο star του Twillight και λατρεμένο είδωλο της νεολαίας, Robert Pattinson, είναι βέρος Βρετανός, η προφορά του για τα χολιγουντιανά στάνταρς θεωρείται πολύ "λίγη" για να μπορέσει να υποδυθεί τον... Άγγλο τζέντλεμαν!

Μάλιστα, ο νεαρός star έχει ξεκινήσει ειδικά μαθήματα για να διατηρήσει τη χαρακτηριστική προφορά που είχε όταν πρωτομπήκε στο θαυμαστό κόσμο του Hollywood. Στη νέα του ταινία ο Rob υποδύεται έναν απένταρο Καζανόβα στα 1980 στη Γαλλία, ενώ συμπρωταγωνίστριά του είναι η Christina Ricci.

Οι δυο τους ήταν καλεσμένοι σε βραδινό show για την προώθηση της ταινίας με την Christina να λέει σχετικά με τα μαθήματα αγγλικής προφοράς: " Η παραγωγή προσέλαβε έναν ειδικό δάσκαλο τόσο για μένα όσο και για τον Rob, μιας και πλέον ακόμα και αυτός έχει χάσει την αγγλική του προφορά. Ειδικά εγώ στην προσπάθειά μου να μιλήσω αγγλικά ακουγόμουν σαν μικρή βλαχούλα"!

Εκτός από τη συγκεκριμένη ταινία τον Pattinson θα δούμε σε άλλες δύο μέσα στη χρονιά, το Water for Elephants με συμπρωταγωνίστρια την Reese Witherspoon και φυσικά το πολυαναμενόμενο Twilight saga.

Διαβάστε επίσης: Robert Pattinson-Kristen Stewart: Προβλήματα στον παράδεισο;

Robert Pattinson-Matthew McConaughey: Δείπνησαν αλά γαλλικά και αναστάτωσαν