Οι γόηδες του Hollywood μόνο με τα απολύτως απαραίτητα

Γωγώ Φούντα
Οι γόηδες του Hollywood μόνο με τα απολύτως απαραίτητα

To κορμί θέλει θυσίες και τα συγκεκριμένα αγόρια το γνωρίζουν καλά...

Eίναι διάσημοι, άλλοι νεαρότεροι άλλοι πιο ώριμοι αλλά εξίσου σέξι και γοητευτικοί, και θαυμάζονται από εκατομμύρια γυναικών όχι μόνο για το υποκριτικό τους ταλέντο αλλά και για τα σωματικά τους προσόντα. Συγκεντρώσαμε τα πιο καυτά κορμιά του Hollywood, με άκρως καλοκαιρινή περιβολή, για τα μάτια σας μόνο.

Zac Efron: Ο νεαρός star απέκτησε τους καλογυμνασμένους του κοιλικαούς και τους ομολογουμένως τεράστιους μυς του για τις ανάγκες ταινίας στην οποία υποδύθηκε έναν πεζοναύτη. Ο Zac ακολούθησε αυστηρό διατροφικό πρόγραμμα με πρωτείνες και καθημερινή γυμναστική με βάρη και όχι μόνο. Ο ίδιος μάλιστα εξομολογήθηκε ότι μετά το τέλος των γυρισμάτων δεν αναγνώριζε ούτε ο ίδιος τον εαυτό του.

Chris Evans: Για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία Captain America-The first Αvenger, ο διάσημος γόης ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα για να αποκτήσει το καλογυμνασμένο κορμί που όλοι θαυμάσαμε. "Γυμναζόμουν 2 φορές την μέρα για ένα διάστημα τεσσάρων μηνών. Ομολογώ ότι ήταν αρκετά σκληρό όλο αυτό".

Ηugh Jackman: Ο θεός από την Αυστραλία, παρά το γεγονός ότι τα έχει τα χρονάκια του, μπορεί να περηφανεύεται για το μυώδες και καλοσχηματισμένο κορμί του το οποίο όλοι και κυρίως όλες, έχουμε θαυμάσει ουκ ολίγες φορές. Ο ίδιος σχετικά με τη γυμναστική λέει: "Η γυναίκα μου γίνεται έξαλλη κάθε φορά που με βλέπει να γυμνάζομαι. Θεωρεί ότι αδιαφορώ για το πραγματικό δέσιμο του γάμου και ότι με ενδιαφέρει μόνο η εμφάνισή μου"!

Mark Wahlberg: Το σέξι του κορμί θαυμάσαμε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Pain and Gain. Ο ίδιος εξομολογέιται ότι οφείλει το αποτέλεσμα στην αυστηρή γυμναστική, που περιλαμβάνει σχοινάκι, μποξ και βάρη.

Chris Hemsworth: Όλοι ανεξαιρέτως θαυμάσαμε το κορμί του στις τελευταίες του ταινίες. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι για να υποδυθεί τον Thor έπρεπε να γυμναστεί ώστε να πάρει όσο περισσότερο όγκο μπορούσε. Μάλιστα εξομολογείται ότι μέχρι να υποδυθεί το συγκεκριμένο ρόλο δεν ήξερε τι σήμαιναν τα βάρη. Μετά από αυτό έμαθε καλά!

Gerard Butler: Όλοι μείναμε με ανοιχτό το στόμα αντικρίζοντας το μυώδες σώμα του Ιρλανδού ηθοποιού στην ταινία 300. Έκτοτε ο Butler, μπορεί να σταμάτησε τα βάρη αλλά διατήρησε το καλογυμνασμενο του κορμί. Το μυστικό του όπως αποκάλυψε είναι η προσεκτική διατροφή και η yoga.

Διαβάστε ακόμη: Αυτά είναι τα δέκα πιο καυτά κορμιά του Hollywood