Αυτά είναι τα δέκα πιο καυτά κορμιά του Hollywood

Γωγώ Φούντα
Αυτά είναι τα δέκα πιο καυτά κορμιά του Hollywood

Oι καμπύλες κέρδισαν στα σημεία τις ανορεξικές σιλουέτες!

Το καλοκαίρι έφτασε και η αποκάλυψη της γυμνής αλήθειας είναι προ των πυλών! Όλες μας λιώνουμε στα γυμναστήρια ενώ λιμοκτονούμε, τρώγοντας αποκλειστικά φρούτα και λαχανικά προκειμένου να θυμίζουμε έστω και λίγο μοντέλα όταν βγαίνουμε στην παραλία!

Μήπως όμως πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο και να αντικρύσουμε την πραγματικότητα; Σε online ψηφοφορίες του εξωτερικού στις οποίες άντρες όλων των ηλικιών κλήθηκαν να εκφράσουν την άποψή τους σχετικά με τα καλύτερα celebrity κορμιά τα αποτελέσματα σίγουρα δεν ήταν αυτά που θα περιμέναμε!

Στη δέκατη θέση της συγκεκριμένης λίστας λοιπόν, βρέθηκε η Christina Hendricks η οποία μόνο αδύνατη δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Η διάσημη ηθοποιός έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι απολύτως συμβιβασμένη με το σώμα της και αγαπάει τις καμπύλες της και τα περιττά της κιλά. Και οι υπόλοιποι όπως αποδείχθηκε...

spl356760_006

Στην ένατη θέση φιγουράρει η μέλλουσα νυφούλα Jessica Biel η οποία διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά του Hollywood. Ομολογουμένως την περιμέναμε σε πιο υψηλή θέση, αλλά μάλλον το γούστο των αντρών είναι διαφορετικό.

spl390492_006

Μία θέση ψηλότερα συναντάμε την εγκυμονούσα Megan Fox. Τέλειες αναλογίες και γυμνασμένη τόσο ώστε να μη χάνει τη θηλυκότητά της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και όχι ως ηθοποιός. Αλήθεια γιατί μεταπήδησε στην υποκριτική; Ήταν τελείως περιττό!

spl314171_001_copy

Και μπορεί η Megan να διαθέτει κορμοστασιά μοντέλου, η ζουμερή Kim Kardashian την τρώει στα σημεία και τερματίζει μία θέση πιο πάνω, δηλαδή στην έβδομη. Με γοφούς που δεν τους λες και διακριτικούς και γενικότερα με ένα κορμί που μαρτυρά ότι μικρή το έτρωγε το φαγητό της, καταφέρνει να κερδίσει τις προτιμήσεις του κοινού για τον εξής πολύ απλό λόγο: Είναι ζουμερή και σέξι!

spl397684_014

Αλλά και η έκτη θέση δεν μπορούμε να πούμε ότι διαφοροποιείται και ιδιαίτερα καθώς εκεί συναντούμε τη χυμώδη λατίνα Jennifer Lopez. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, πολλοί θα ήθελαν να διαθέτουν το υπέροχο καμπυλωτό κορμί της 43χρονης superstar. Yποδειγματικοί γοφοί τους οποίους δεν επηρεάζει η... βαρύτητα, γραμμωμένοι κοιλιακοί και υπέροχα πόδια!

spl398552_001

Στο ίδιο μοτίβο και το νούμερο πέντε στο οποίο φιγουράρει η Beyonce! Μπορεί να γέννησε μόλις λίγους μήνες πριν αλλά με γυμναστική και διατροφή κατάφερε να χάσει όλα τα περιττά κιλά της, και να αποκτήσει και πάλι τη σέξι και θηλυκή σιλουέτα της.

spl383853_001

Τέταρτη συναντάμε την πρώην τραγουδίστρια των Black Eyed Peas, Fergie. Όλοι έχουμε θαυμάσει κατά καιρούς το υπέροχο και καλογυμνασμένο κορμί της, καθώς και η ίδια δε χάνει ευκαιρία να το επιδεικνύει, ιδίως παλαιότερα. Δικαιολογημένα λοιπόν βρέθηκε τόσο ψηλά στις προτιμήσεις.

spl382785_003

Από τη λίστα φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει η απόλυτη star της εποχής Rihanna. Έχοντας μελετήσει κάθε λεπτομέρεια του κορμιού της, καθώς τελευταία αρέσκεται να κυκλοφορεί γυμνή, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι παρά το γεγονός ότι είναι χυμώδης, βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα αποτέλεσμα της σκληρής γυμναστικής και της αυστηρής διατροφής. Πάντως τα οπίσθιά της για τα οποία αρχικά έγινε διάσημη, βρίσκονται στη θέση τους αγέρωχα!

spl393525_001

Και φτάσαμε και στην έκπληξη της λίστας. Στη δεύτερη θέση βρίσκουμε τη διάσημη και πολυβραβευμένη ηθοποιό Kate Winslet! Το σώμα της σε καμία περίπτωση δεν είναι αδύνατο αλλά ούτε και γυμνασμένο. Ίσως όμως το γεγονός ότι πρόκειται για ένα υγιές σώμα που δεν έχει υποστεί εξαντλητικές δίαιτες και χειρουργικές παρεμβάσεις, αυτομάτως να το κάνει ακαταμάχητο στα αντρικά μάτια. Επικροτούμε!

spl375408_001

Η κορυφή ανήκει, δικαιωματικά για κάποιους, αδίκως για άλλους, στην Scarlett Johansson. Ξανθιά, αισθησιακή και ζουμερή θεωρείται η διάδοχος της Marilyn Monroe, ενώ η ίδια έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι όση δίαιτα και να κάνει το σώμα της δεν πρόκειται ποτέ να χάσει τις καμπύλες του. Άλλωστε είναι απολύτως συμβιβασμένη με τις αναλογίες της και δε ζηλεύει τα αδύνατα μοντέλα. Μπράβο Scarlett κι εμείς μαζί σου!

spl383148_004