H Carrie ετοιμάζεται να συναντήσει τον Πρόεδρο

H Carrie ετοιμάζεται να συναντήσει τον Πρόεδρο

Στο σπίτι της Sarah Jessica Parker, η φασίνα καλά κραττεί

Τις τελευταίες ημέρες, η δημοφιλής ηθοποιός προετοιμάζει το σπίτι της για το δείπνο που θα παραθέσει σήμερα το βράδυ προς τιμήν του προέδρου Obama. Συνοικοδέσποινα στο event θα είναι η Anna Wintour.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε, εκτός από τους πολυάριθμους βοηθούς, που κάνουν δουλειές μέσα και έξω από την μονοκατοικία όπου διαμένει η Parker μαζί με τον σύζυγό της, Matthew Broderick, και τα παιδιά τους, και τα συνεργεία παράδοσης που έφερναν αμέτρητα λευκά τριαντάφυλλα, ξύλινες καρέκλες, μαξιλάρια και τραπεζομάντηλα- μέχρι και ένα πιάνο!

Οι σημαντικοί καλεσμένοι αναμένεται να είναι πολλοί (φυσικά θα παραβρεθεί και ο Barack Obama, με την σύζυγό του, Michelle), μεταξύ των οποίων θα είναι και δύο τυχεροί υποστηρικτές του Δημοκρατικού Προέδρου, που έχουν κερδίσει την πρόσκλησή τους μετά από κλήρωση στο διαδίκτυο. Οι τελικές προετοιμασίες ακολουθούν την επίσκεψη της Σιδηράς Κυρίας της αμερικανικής Vogue στο σπίτι της ηθοποιού, την περασμένη Δευτέρα, με σκοπό να συζητήσουν όλες τις λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμα: Η Anna Wintour μας καλεί σε δείπνο

Sarah Jessica Parker: φωτογραφίζεται για το νέο βιβλίο του οίκου Chanel