Robert Pattinson: Για το ρόλο του Dali έκανα χαλάουα σε όλο μου το σώμα!

Robert Pattinson: Για το ρόλο του Dali έκανα χαλάουα σε όλο μου το σώμα!

Ο ηθοποιός μιλά για την τραυματική του εμπειρία και όχι μόνο

O sexy ηθοποιός τελευταία έχει αποκτήσει κάτι σαν στιλίστρια στο πρόσωπο της creative director του ολικου Gucci, Frida Giannini. τους τελευταίους μήνες ο σταρ κυκλοφορεί αποκλειστικά με κουστούμια του οίκου.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, δήλωσε: «Με έκανε να καταλάβω πως είναι μεγάλη υπόθεη να έχεις καλά κονέ με τον οίκο Gucci. Είναι φανταστικοί. Δεν μετριούνται οι φορές που μπορεί να βρεθώ σε μία τυχαία πόλη και τους παίρνω τηλέφωνο ζητώντας να μου στείλουν πράγματα την τελευταία στιγμή- είναι τρελό! Εν τω μεταξύ, μπορείς να κάνεις τόσα πολλά πράγματα με τα χρώματα αν έχεις στη διάθεσή σου απίστευτα κλασικά και καλοραμμένα κουστούμια. Υποθέτω ότι το στυλ μου ήταν βαρετό εδώ και καιρό. Συνήθως είμαι πιο ενδιαφέρον με αυτά αλλά τελευταία τους το λέω δύο μέρες πριν. Τύπου: 'Μπορείτε να μου στείλετε 25 κουστούμια; Δεν ξέρω πια καν ποιο θέλω να φορέσω!»

Αν και ο Pattinson σπάνια κάνει στιλιστικά λάθη, εν τούτοις δεν απέφυγε να αναφέρει την χειρότερη εποχή του, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Little Ashes ως Salvador Dali το 2008. «Αυτό κι αν ήταν πραγματικά περίεργο. Έπρεπε να βάλω extensions τα οποία ήταν προσωρινά. Προσπαθούσα να βρω τη φόρμα μου δύο μέρες πριν τα γυρίσματα, κολυμπώντας στην πισίνα σε ένα συγκρότημα που έμενα στην Βαρκελώνη. Ήταν ένα σωρό παιδιά μαζεμένα και ήταν τόσο παράξενο να κοιτάζουν ένα τύπο με καρέ μαύρο μαλλί, αγύμναστο και άσπρο με hungover να κολυμπάει και να χάνει τα μαλλιά του! Το χειρότερο ήταν ότι έπρεπε να κάνω χαλάουα σε όλο μου το κορμί γιατί ο Dali δεν είχε καθόλου τρίχες στο σώμα του. Ήταν το πιο τρομακρικό πράγμα που έκανα ποτέ! Ήταν φοβερό. Είδα και τον καννίβαλο σήμερα [Luka Magnotta] στην εφημερίδα The Sun και του έμοιαζα αρκετά», εξομολογείται ο Robert!