Tα πιο άσχημα γόνατα του Hollywood και ποιες τα διαθέτουν!

Γωγώ Φούντα
Tα πιο άσχημα γόνατα του Hollywood και ποιες τα διαθέτουν!

Γιατί κάποιες star θα πρέπει να αποφεύγουν τα φορέματα!

Tι κι αν οι star του Hollywood έχουν καταφέρει μέσω της αυστηρής διατροφής, της εντατικής άσκησης και φυσικά της πλαστικής χειρουργικής, να νικήσουν το χρόνο και τη... βαρύτητα, πάντα θα υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία πάνω τους που θα προδίδουν ότι δεν είναι και στην... πρώτη νιότη!

Σε πρόσφατη εμφάνιση όλοι θαυμάσαμε την άψογη σιλουέτα της Ουαλής ηθοποιού Catherine Zeta Jones και την ομορφιά της που παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο. Δεν μπορέσαμε όμως να μη σταθούμε και στα... γόνατά της τα οποία μόνο νεανικά δε θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε και μαρτυρούσαν, δυστυχώς για την ίδια, ότι τα' χει τα χρονάκια της!

Οι πλαστικοί χειρουργοί λένε για το συγκεκριμένο σημείο: « Καθώς μεγαλώνουμε το κολλαγόνο κάτω από το δέρμα αρχίζει να σπάει με αποτέλεσμα το δέρμα πάνω από το γόνατο να κρεμάει και να γίνεται αμέσως αντιληπτό. Και δυστυχώς η διατροφή και η δίαιτα δε βοηθούν στο συγκεκριμένο σημείο καθώς το φαινόμενο είναι ακόμα πιο έντονο στις αρκετά αδύνατες γυναίκες».

Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, δεν είναι μόνο η Catherine που υποφέρει από τη συγκεκριμένη... ανωμαλία, καθώς πολλές καλλίγραμμες και εντυπωσιακές κυρίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα.

Μπορεί για παράδειγμα το «πέταγμα μπουτιού» της Angelina Jolie στα βραβεία Oscar να ήταν άκρως εντυπωσιακό, αλλά ουδείς επικεντρώθηκε στα γόνατα της διάσημης ηθοποιού τα οποία δεν ήταν εξίσου εντυπωσιακά με το υπόλοιπο πόδι. Και να σκεφτεί κανείς ότι η Angie δεν έχει καν πατήσει τα σαράντα. Αυτά κάνουν οι αυστηρές δίαιτες.

Μία ακόμη γυμνασμένη και εντυπωσιακή star που αντιμετωπίζει « γονατίτιδα» είναι και η Eva Longoria, την οποία και skinny δεν θα τη λέγαμε. Ωστόσο αν παρατηρήσει κανείς μόνο τα γόνατά της, θα υποθέσει ότι το συγκεκριμένο άτομο πάσχει τουλάχιστον από νευρική ανορεξία.

Στην περίπτωση της Katie Holmes, το θέμα είναι αρκετά πιο σοβαρό. Βλέπετε, τα γόνατα της διάσημης ηθοποιού εκτός του ότι αντιμετωπίζουν το κλασικό πρόβλημα, θυμίζουν και αρκετά, γόνατα 9χρονου αγοριού που τα έχει χτυπήσει στην μπάλα! Καλύτερα να αποφεύγει τα κοντά... Για το καλό της!

Να και ένα γόνατο που δεν περιμέναμε να μας απογοητεύσει. Μιλάμε φυσικά για το γόνατο του διάσημου supermodel Elle Mc Pherson ή αλλιώς «The Body»! Αψεγάδιαστη σιλουέτα, τέλειες αναλογίες, και ένα γόνατο που απλά δε θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί! Κρίμα...

Η Jennifer Aniston, τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί από το κορίτσι της διπλανής πόρτας, σε μία supersexy, καλλίγραμμη γυναίκα. Υπολογίζει βέβαια χωρίς τον ξενοδόχο ο οποίος στην προκειμένη είναι τα γόνατα και το λίπος που υπάρχει συσσωρευμένο γύρω από αυτά. Τσάμπα τόσο λιώσιμο στο γυμναστήριο...Γ

Το καλύτερο το έχουμε για το τέλος. Τα γόνατα της Melanie Griffith τα οποία θα μπορούσαν να είναι και εικόνα από ταινία τρόμου. Τα λόγια είναι περιττά... Απλά θαυμάστε τα!

Διαβάστε επίσης: Οι πιο διάσημες μαμάδες του κόσμου, συμβουλεύουν...