Οι πιο διάσημες μαμάδες του κόσμου, συμβουλεύουν...

Γωγώ Φούντα
Οι πιο διάσημες μαμάδες του κόσμου, συμβουλεύουν...

Πολύτιμες συμβουλές από τις πιο πολυφωτογραφημένες γυναίκες του κόσμου!

Eίναι διάσημες, πλούσιες και... μαμάδες. Και αν νομίζετε ότι επειδή φιγουράρουν στα εξώφυλλα περιοδικών διαφέρουν από τις τυπικές μητέρες όλου του κόσμου, διαβάστε παρακάτω τι συμβουλές δίνουν οι ίδιες στα βλαστάρια τους ή σχετικά με την ανατροφή τους, και ανακαλύψτε ότι μοιάζουν με εσάς ή την μαμά σας πολύ περισσότερο από όσο φανταζόσασταν...

Jessica Alba: Η νεαρή star είναι ένα από τα μεγαλύτερα style icons παγκοσμίως ενώ ψηφίζεται σταθερά στις πιο σέξι ηθοποιούς κάθε χρόνο. Για την ίδια ωστόσο σημαντικότερο ρόλο στη ζωή της παίζουν οι δύο μικρές της κόρες, Honor και Haven. Σχετικά με την ανατροφή αλλά και τις συμβουλές που δίνει στην μεγαλύτερη κόρη της, δηλώνει: " Έχω καταφέρει να επιβάλλομαι στην Honor και να της βάζω όρια. Είναι πολύ σημαντικό να κρατάς το παιδί σου σε τάξη όταν βλέπεις ότι αρχίζει να παραφέρεται. Έτσι, μαθαίνει να σέβεται και τους συνανθρώπους του στο μέλλον"

Katherine Heigl: Η star του "Grey's Anatomy", υιοθέτησε πρόσφατα τη δεύτερη κορούλα της, μαζί με το σύζυγό της Josh Kelley. Σχετικά με τα παιδιά της και το πώς τα καλωσόρισε στον κόσμο και στη νέα τους ζωή, δηλώνει: " Στην αρχή ήμουν πολύ αγχωμένη γιατί ήθελα να δεθώ μαζί τους. Το παιδί χρειάζεται χρόνο για να σε γνωρίσει και να σε εμπιστευτεί. Η συμβουλή μου είναι να μην αποθαρρύνεστε. Η ανταμοιβή που θα λάβετε στο τέλος, είναι πραγματικά σπουδαία".

Jennifer Hudson: Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός και τραγουδίστρια, συμβουλεύει: " Εκμεταλλευτείτε κάθε στιγμή της ημέρας που περνάτε με το παιδί σας γιατί πολύ απλά δε θα ξανάρθει. Λόγω των γρήγορων ρυθμών ζωής που ζούμε έχουμε την τάση να χάνουμε σημαντικές στιγμές από το μεγάλωμα των παιδιών μας. Και πάνω απ' όλα, μη στερείστε τον ύπνο"!

Gisele Bundchen: Σχετικά με το θηλασμό και τη διατήρηση της σιλουέτας, το διάσημο supermodel λέει: " Ο θηλασμός με βοήθησε πολύ στο να επανέλθω στα κιλά μου μετά τη γέννα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μερικές γυναίκες δε θηλάζουν τα παιδιά τους. Προτιμούν δηλαδή να τους δίνουν τροφές με συντηρητικά ενώ είναι τόσο μικρά; Πραγματικά θεωρώ ότι θα έπρεπε να υπάρχει νόμος ο οποίος θα υποχρεώνει τις γυναίκες να θηλάζουν τα παιδιά τους τουλάχιστον για έξι μήνες".

Katie Holmes: Η διάσημη ηθοποιός η οποία μεγαλώνει ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα παιδιά του κόσμου εξομολογείται: " Προσπαθώ να μεγαλώνω τη Suri με τις ίδιες μεθόδους που ακολουθούσε και η δική μου μητέρα. Πάιζουμε με τις κούκλες της, φυτεύουμε λουλούδια στον κήπο και γενικότερα περνάμε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί. Προσπαθώ πάντα να την κρατάω απασχολημένη και δημιουργική".

Διαβάστε επίσης: Αντιγράψτε το look της Jessica Alba!

Οι celebrity μαμάδες της χρονιάς σε δράση!