Ποια star χρησιμοποίησε το βραβείο της για να καλύψει τα... νώτα της;

Γωγώ Φούντα
Ποια star χρησιμοποίησε το βραβείο της για να καλύψει τα... νώτα της;

Mα πού πας βρε κουκλίτσα μου με τη διαφάνεια;

Είναι γνωστή για τις τολμηρές και ιδιαίτερες εμφανίσεις της, όχι μόνο στα shows που δίνει αλλά και σε διάφορες εκδηλώσεις. Αλλά αυτή τη φορά ομολογούμε ότι ξεπέρασε ακόμα και τον ίδιο της, τον προκλητικό, εαυτό!

Ο λόγος για τη superstar Katy Perry, και την πρόσφατη εμφάνισή της στα MuchMusic Video Awards στο Τορόντο του Καναδά. Η διάσημη τραγουδίστρια παρέλαβε το βραβείο της φορώντας ένα αστραφτερό κορμάκι στο χρώμα του δέρματος, το οποίο άφηνε, στην κυριολεξία ελάχιστα στη φαντασία, κάτι που αντιλήφθηκε ακόμη και η ίδια.

Αποχωρώντας λοιπόν από τη σκηνή, και αφού είχε ήδη αφήσει άφωνους τους παρευρισκομένους, κάλυψε τα τη... γύμνια της τοποθετώντας σαν κάλυμμα των οπισθίων της, το βραβείο που μόλις είχε κερδίσει!

Το συγκεκριμένο, ήταν ένα από τα τρία κοστούμια που φόρεσε η 27χρονη star κατά τη διάρκεια της βραδιάς. Περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας κάτι αλλόκοτο το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις απόκριες για να ντυθεί superheroine, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε με ένα υπερβολικά συντηρητικό outfit, μία ψηλόμεση μαύρη παντελόνα και ένα απλό μπλουζάκι.

Όσον αφορά στο performance της επί σκηνής, ήταν ομολογουμένως εντυπωσιακό καθώς εμφανίστηκε με δύο τεράστια φτερά πεταλούδας, καλύπτοντας έτσι και τα επίμαχα σημεία! Φυσικά κατάφερε για ακόμη μία φορά να κλέψει την παράσταση, όπως κάνει πάντα άλλωστε αλλά δυστυχώς δεν απέφυγε τα επικριτικά σχόλια τα οποία ήταν και δικαιολογημένα.

Τελικά ο χωρισμός της από τον Russell Brand δεν της έκανε καλό. Όχι ότι έστεκε ποτέ στα καλά της, αλλά τώρα η κατάσταση σοβάρεψε! Περαστικά...

Διαβάστε επίσης: Η Katy Perry «γυμνή»

Katy Perry: Το μήνυμα στον Russell Brand