Η Katy Perry «γυμνή»

Η Katy Perry «γυμνή»

Χωρίς μακιγιάζ, στα γυρίσματα του «Part of Me»

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Katy χωρίς μακιγιάζ- μόνο που τώρα αυτό γίνεται με την θέλησή της, ενώ την προηγούμενη φορά ο τότε συζυγός της, Russel Brand, την έπιασε στον ύπνο (σχεδόν), την φωτογράφησε και την ανέβασε στο twitter.

Ετοιμάζοντας, λοιπόν, το 3D documentary «Part of Me» για την ζωή της, η σταρ εμφανίζεται εντελώς φυσική, θέλοντας να δούν οι fans τον αληθινό εαυτό της, πώς είναι δηλαδή όταν σβήνουν οι προβολείς. «Έβγαλα το μακιγιάζ μου! Και όλοι φωνάζουν: Τι τρόμος!», σχολίασε η Perry. «Κοιτάξτε, δεν μου αρέσει να φαίνομαι πρησμένη, με σπυράκια, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, είναι ανθρώπινο, σωστά; Δεν είμαστε πάντα εκθαμβωτικές και μερικές φορές αυτό είναι που φέρνει τους ανθρώπους κοντά».

«Όταν δείτε το film, είναι κάπως τρομακτικό γιατί υπάρχουν πολλές σκηνές που είμαι πρησμένη με σπυράκια και φυσιολογική. Πιστεύω πως είναι σημαντικό να αρχίσεις να αμφισβητείς την ιδέα πως για να πετύχεις τα όνειρά σου θα πρέπει πάντοτε να είσαι τέλεια, άψογη ή να ζεις σε κάποιον φανταστικό κόσμο- γιαυτό αποφάσισα να τα δείξω όλα σε αυτό το film» είπε η σταρ.