Johnny Depp: Τι συμβαίνει με την Amber Heard;

Johnny Depp: Τι συμβαίνει με την Amber Heard;

Λίγα μόλις 24ωρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού του από την Vanessa Paradis, φήμες θέλουν τον superstar να έχει αγοράσει στην ηθοποιό ένα άλογο

Η φύση της σχέσης τους έχει απασχολήσει, εδώ και μήνες, τους fans και των δύο και φαίνεται ότι, μετά την ανακοίνωση για τον χωρισμό του από την Vanessa Paradis, μετά από 14 χρόνια και δύο παιδιά, ο Johnny Depp προχωράει την σχέση του με την Amber Heard ένα βήμα παραπέρα.

Λέγεται ότι οι δύο συμπρωταγωνιστές στην ταινία The Rum Diary έχουν έρθει πολύ κοντά και ότι η 26χρονη Heard, εδώ και κάποιους μήνες, είναι μόνιμη επισκέπτρια στο Νέο Μεξικό, όπου βρίσκεται ο Depp για τα γυρίσματα της ταινίας The Lone Ranger. Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό Globe, ο 49χρονος ηθοποιός έκανε δώρο στην Heard ένα άλογο, ώστε να πηγαίνουν μαζί για ιππασία.

Οι φήμες για το τέλος της σχέσης Depp- Paradis είχαν αρχίσει να ακούγονται αδώ και κάποιους μήνες, παρόλο που και οι δύο πλευρές διέψευδαν τα δημοσιεύματα. Πάντως, έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που το πρώην ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί δημόσια.

Διαβάστε ακόμα: Οριστικός χωρισμός για Johnny Depp και Vanessa Paradis

Johnny Depp & Vanessa Paradis: Το χρονικό ενός μεγάλου χολιγουντιανού έρωτα