Αngelina Jolie: Στα γυρίσματα της νέας της ταινίας φορώντας... κέρατα!

Γωγώ Φούντα
Αngelina Jolie: Στα γυρίσματα της νέας της ταινίας φορώντας... κέρατα!

H Angie μεταμορφώνεται σε κακιά μάγισσα παραμένοντας υπέροχη και super sexy...

Όπως είναι γνωστό, για τη δημιουργία μίας ταινίας απαραίτητοι δεν είναι μόνο η ηθοποιοί και οι σκηνοθέτες αλλά και αμέτρητοι άλλοι επαγγελματίες όπως οι make up artists. Kαι κάποιες φορές, η δουλειά τους δεν είναι ούτε εύκολη ούτε απλή.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και η Angelina Jolie, η οποία, φυσικά δεν ασχήμυνε, αλλά στην νέα της ταινία Maleficient, που περιγράφει τον μύθο της Ωραίας Κοιμωμένης και υποδύεται την κακιά μάγισσα, το μακιγιάζ και γενικότερα η μεταμόρφωση της λαμπερής star ήταν κάτι παραπάνω από απαιτητική.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Angie νωρίτερα σήμερα, να δέχεται τις περιποιήσεις της μακιγιέρ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων σε ένα... χωράφι! Φορώντας μία μακριά καφέ κάπα και μαύρα κέρατα, η διάσημη star είχε αφεθεί εξολοκλήρου στις περιποιήσεις του team το οποίο φρόντιζε την εμφάνισή της μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Μάλιστα η εμφάνισή της θύμισε και λίγο Lady GaGa καθώς φορούσε αμέτρητα περίεργα αξεσουάρ και κίτρινους φακούς επαφής.

Σχετικά με το κοστούμι και τα διάφορα αξεσουάρ του ρόλου της, η διάσημη star είπε: « Πειραματιστήκαμε με πολλά διαφορετικά πράγματα. Αλλά τα κέρατα είναι κέρατα. Δεν μπορούσαν να λείπουν σε καμία περίπτωση».

Η συγκεκριμένη ταινία, επικεντρώνεται στην κακιά μάγισσα του παραμυθιού και στα γεγονότα που την οδήγησαν να γίνει κακιά και τελικά να καταραστεί την πριγκίπισσα Aurora την οποία υποδύεται η Elle Fanning.

Η Angelina σχετικά με τον ρόλο δήλωσε: « Η ταινία δε χάνει σε τίποτα το μαγικό και παραμυθένιο χαρακτήρα της, αλλά είναι η πρώτη φορά που κάποιος επικεντρώνεται σε αυτή την επική και ιδιαίτερη γυναίκα. Στο τέλος αποδεικνύεται ότι παρά την κακία και την επιθετικότητά της, έχει και κάποια άλλα γνωρίσματα μεταξύ των οποίων και αρκετά θετικά».

Η διάσημη star φημίζεται για τις ιδιαίτερες επιλογές της όσον αφορά στους ρόλους, και θεώρησε μεγάλη πρόκληση να υποδυθεί έναν τόσο «ημιτελή» χαρακτήρα. « Μπορεί να ακουστεί τρελό, αλλά η Maleficent θα μπορούσε να γίνει πρότυπο για τα νεαρά κορίτσια. Και δεν εννοώ φυσικά να γίνουν κακές. Στην πραγματικότητα είναι ένα υπέροχο άτομο παρά το γεγονός ότι δεν είναι τέλεια».

Η Angelina, θέλοντας να μυήσει και να εξοικειώσει τα παιδιά της με το συγκεκριμένο μύθο, βρέθηκε πρόσφατα με όλα της τα βλαστάρια σε θέατρο του Λονδίνου για να παρακολουθήσουν το μιούζικαλ Wicked.

« Τα παραμύθια και γενικότερα η μαγεία, είναι πολλά παραπάνω από όσα αρχικά πιστεύουμε. Αν έχουν δοθεί με σωστό τρόπο μπορούν να διδάξουν τα παιδιά αλλά και τους μεγαλύτερους πολλά πράγματα για τους ανθρώπους και τη ζωή γενικότερα», είπε κλείνοντας η σέξι star.

Στο καστ της ταινίας συμμετέχει και η Miranda Richardson η οποία υποδύεται την Queen Ulla, μητέρα της Aurora.

Διαβάστε επίσης: Tα πιο άσχημα γόνατα του Hollywood και ποιες τα διαθέτουν!

Angelina Jolie: Δηλώνει θαυμάστρια της Kate Middleton