Είδηση-σοκ: Ο Tom Cruise και η Katie Holmes παίρνουν διαζύγιο

Είδηση-σοκ: Ο Tom Cruise και η Katie Holmes παίρνουν διαζύγιο

Με μια ανακοίνωση-έκπληξη πριν από λίγη ώρα, οι εκπρόσωποι Τύπου του διάσημου ζευγαριού επισημοποίησαν τον χωρισμό.


Όσο κι αν σιχαινόμαστε τους τίτλους με τη λέξη "σοκ" μέσα, σε αυτή την περίπτωση δεν έχουμε άλλα λόγια για να περιγράψουμε το νέο που έσκασε σαν βόμβα πριν λίγη ώρα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ο Tom Cruise και η Katie Holmes παίρνουν διαζύγιο έπειτα από 5 χρόνια γάμου. Την ανακοίνωση έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού, ο οποίος μάλιστα άφησε να γίνει κατανοητό πως ήταν η Holmes αυτή που πήρε την απόφαση και κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου, πιάνοντας τον Cruise εξ απήνης, καθώς αυτόν τον καιρό βρίσκεται για γυρίσματα στην Ισλανδία και δεν είχε ιδέα για τα σχέδια της συζύγου του. To "καλύτερο"; Η Katie ζητά και την πλήρη κηδεμονία της μικρής Suri.

"Είναι ένα προσωπικό και ιδιωτικό θέμα για την Katie και την οικογένειά της" δήλωσε στο περιοδικό People ο δικηγόρος της Holmes. "Η πρώτη και μοναδική της έννοια είναι, όπως ήταν πάντα, η προστασία της κόρης της".

Ο εκπρόσωπος Τύπου, από την άλλη, δήλωσε: "Η Kate κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και ο Tom είναι βαθιά θλιμμένος και όλη του η προσοχή είναι επικεντρωμένη στα τρία παιδιά του".

Η κοινή περιουσία του ζευγαριού υπολογίζεται στα 275εκ. δολάρια, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

ΥΓ. Και για να είμαστε εντελώς ειλικρινείς, το σοκ δεν είναι πως χωρίζουν, αλλά το πως η Katie Holmes κατάφερε να βγάλει το μικρο-τσιπ που της είχαν εμφυτεύσει οι Σαϊεντολόγοι και την είχε μετατρέψει τόσα χρόνια στην απόλυτη Stepford Wife, και να πάρει τη ζωή της στα χέρια της. Να κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Διαβάστε επίσης: Oι γάμοι που πέρασαν στην ιστορία: Tom Cruise και Katie Holmes