Βραβεύσεις και ανατρεπτικές παρουσίες στα BET Awards 2012

Γωγώ Φούντα
Βραβεύσεις και ανατρεπτικές παρουσίες στα BET Awards 2012

H εκθαμβωτική Beyonce, η συγκινητική Mariah Carey και... ημίγυμνη Kim Kardashian!

Όλα τα είχαν τα BET Awards που έλαβαν χώρα στο Los Angeles λίγες ώρες πριν. Λάμψη, μουσική, διασημότητες,συγκίνηση, ανατρεπτικά performances επί σκηνής και φυσικά τις βραβεύσεις των καλύτερων τη χρονιά που πέρασε.

Αναμφίβολα τα φωτογραφικά φλας αλλά και τα βλέμματα μαγνήτισε το γνωστό και αυτοκόλλητο παρεάκι των τελευταίων μηνών, Beyonce-Jay Z και Kanye West-Kim Kardashian, η οποία έκανε μία καυτή και αρκετά αποκαλυπική εμφάνιση! Τα δύο διάσημα ζεύγη έφτασαν μαζί και φυσικά έκατσαν δίπλα δίπλα, με τις δύο εντυπωσιακές και ομολογουμένως απαστράπτουσες κυρίες να τις χωρίζουν οι σύντροφοί τους! Τυχαίο;

Η Beyonce λοιπόν επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά την παντοκρατορία της καθώς βραβεύτηκε ως καλύτερη γυναίκα καλλιτέχνης αποδεικνύοντας ότι εκτός από υπερταλαντούχα παραμένει κορμάρα και εντυπωσιακή όπως όταν πρωτοξεκίνησε την καριέρα της. Ο καλός φίλος της Bey, Kanye West πήρε το βραβείο του καλύτερου R&B καλλιτέχνη ενώ παραλαμβάνοντάς το δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κολλητό του λέγοντας: « Ευχαριστώ για όλα! Δουλέψαμε πολύ σκληρά για αυτό το άλμπουμ και γενικότερα για την περιοδεία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές και κυρίως τον Jay Z».

Στη σκηνή των βραβείων εμφανίστηκαν, εκτός του Kanye, η ανατρεπτική όπως πάντα Nicki Minaj, o Usher ενώ η Mariah Carey ανέλαβε να... συγκινήσει τους παρευρισκομένους. Φορώντας μία εντυπωσιακή χρυσή τουαλέτα ανέβηκε στη σκηνή και με ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πορτρέτο της ίδιας και της αδικοχαμένης Whitney Houston για φόντο, απέδωσε φόρο τιμής στην καλή της φίλη.

Με δάκρυα στα μάτια θυμήθηκε την πρώτη φορά που συνάντησε τη ντίβα της soul αλλά και τη συνεργασία τους για το soundtrack της ταινίας « Prince Of Egypt». Συγκεκριμένα είπε: « Εγώ ήμουν μία εντελώς άγνωστη τραγουδίστρια και με συνεπήρε η αύρα, το ταλέντο και η ενέργειά της . Μου λείπει πραγματικά η φίλη μου. Μου λείπει να ακούω τη φωνή της».

Διαβάστε επίσης: Η Beyonce στέλνει γράμμα στον Michael Jackson

Πόλεμος τέλος: Η Beyonce και η Kim έγιναν κολλητές!