Αdrien Brody: Οι καυτές πόζες με το κορίτσι του

Γωγώ Φούντα
Αdrien Brody: Οι καυτές πόζες με το κορίτσι του

Μήπως να παίρνατε κανα δωμάτιο βρε παιδιά;

To καλοκαίρι μας αρέσει για πολλούς και διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς είναι οι φωτογραφίες των star του Hollywood να λιάζονται στα πανάκριβα γιοτ τους ενώ εμείς πήζουμε στο γραφείο και το κλιματιστικό, δίνοντάς μας την ελπίδα ότι κάποτε ίσως κι εμείς να μπορέσουμε να κάνουμε αντίστοιχες διακοπές.

Αφού λοιπόν θαυμάσαμε την Jennifer Aniston και τον Justin Theroux στο σκάφος τους, καθώς επίσης και τον George Clooney με την αγαπημένη του Stacy Keibler αλλά και τον Christiano Ronaldo με την καλλονή σύντροφό του Irina Shayk, ήρθε η ώρα να δούμε και πως περνάει ο διάσημος ηθοποιός Adrien Brody με την καλλίγραμμη φίλη του Lara Lieto στο Saint Tropez.

H αλήθεια είναι ότι ο Adrien μας έχει συνηθίσει σε ένα αρκετά χαμηλών τόνων προφίλ, χωρίς να προκαλεί και χωρίς να πρωταγωνιστεί στα εξώφυλλα των περιοδικών. Παρόλα αυτά, παραμένει σταθερά στους αγαπημένους του γυναικείου πληθυσμού, ο οποίος αγνοεί την κάπως μεγάλη του μυτούλα, και καλά κάνει, ενώ τα κορίτσια από τα οποία συνοδεύεται διεκδικούν τουλάχιστον τίτλο Miss Υφηλίου!

Παρά βέβαια το διακριτικό του χαρακτήρα του, τις φωτογραφίες του ίδιου και της αγαπημένης του που είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, θα τις χαρακτηρίζαμε τουλάχιστον σκανδαλιστικές. Χωρίς, προφανώς, να γνωρίζουν ότι ο φωτογραφικός φακός καταγράφει κάθε τους κίνηση, το παθιασμένο ζεύγος άρχισε να επιδίδεται σε χαδάκια, φιλάκια και διάφορες άλλες... σεξουαλικού περιεχομένου κινήσεις δίνοντάς μας πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Αρχικά ο Adrien δέχτηκε τις περιποιήσεις της αγαπημένης του καθώς του έκανε μασάζ κάτω από το ντους ενώ στη συνέχεια τα πράγματα αγρίεψαν με το ξαναμμένο κορίτσι να παίρνει περίεργες πρωτοβουλίες και να χαιδεύει το σύντροφό της, αρκετά χαμηλότερα από την... πλάτη! Οι πόζες του διάσημου ηθοποιού ο οποίος είναι σκυμμένος και η Lara όρθια από πίσω του δεν καταλάβαμε ποτέ τι ήταν, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι απλά προσπαθούσε να του θεραπεύσει το... λουμπάγκο του!

Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι δυο τους είναι μακράν το πιο καυτό ζευγάρι που έχουμε δει τελευταία και πιστεύουμε ακράδαντα πως αν οι προτάσεις για ρόλους σταματήσουν να έρχονται στον Adrien, πράγμα δύσκολο βέβαια, θα μπορούσαν να ασχοληθούν και με... εναλλακτικές κινηματογραφικές βιομηχανίες οι οποίες, κακά τα ψέματα, δεν γνωρίζουν ποτέ κρίση!

Διαβάστε επίσης:

Christiano Ronaldo και Ιrina Shayk: Καυτές διακοπές για ένα καυτό ζευγάρι

Jennifer Aniston & Justin Theroux: Διακοπές στο Κάπρι