Scarlett Johansson: Με ένα σούπερ, τοσοδούλι και... λευκό μπικίνι στην Αδριατική!

Γωγώ Φούντα
Scarlett Johansson: Με ένα σούπερ, τοσοδούλι και... λευκό μπικίνι στην Αδριατική!

Η σέξι ηθοποιός ξέρει πως να ανεβάζει τη θερμοκρασία!

Mπορεί τα τοπία της Σικελίας να σου κόβουν την ανάσα, αλλά όταν στο πλάνο υπάρχει η Scarlett Johansson με μαγιό, τότε δικαιολογημένα κλέβει εξ’ ολοκλήρου την παράσταση.

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν έβαλε το λευκό της μπικίνι, πήρε 2 φίλες της και τον αρκετά εντυπωσιακό σωματοφύλακά της, και αποφάσισε να κάνει μία χαλαρωτική κρουαζιέρα στην Αδριατική.

Η σέξι star δεν σταμάτησε να κάνει ηλιοθεραπεία ενώ φορούσε συνεχώς τα γυαλιά της, προφανώς για να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα. Πρόσφατα μάλιστα, έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του Hollywood καθώς για το sequel των The Avengers αναμένεται να βάλει στην τσεπούλα της το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 13 εκατομμυρίων λιρών!

Άνθρωπος από το περιβάλλον της ηθοποιού αποκαλύπτει: « Η Scarlett είναι η μόνη θηλυκή παρουσία του καστ και είναι απολύτως δικαιολογημένο να στρώνουν χρυσάφι στα πόδια της. Συνδυάζει το sex appeal και το ταλέντο, κάτι που είναι αρκετά σπάνιο».

Η χυμώδης ξανθιά βέβαια δεν έχει έσοδα μόνο από το επάγγελμα του ηθοποιού αλλά και από αμέτρητες καμπάνιες στις οποίες και συμμετέχει. Μάλιστα, το ταξίδι της στη Σικελία έγινε με αφορμή την Haute Couture Fashion Week και την πρώτη haute couture επίδειξη του οίκου Dolce & Gabbana του οποίου είναι και ένα από τα κεντρικά πρόσωπα από το 2009. Για τον ίδιο λόγο, στο ιταλικό νησί βρέθηκαν και η Monica Bellucci, υπέροχη όπως πάντα, αλλά και η Isabella Rosselini, την οποία και τρομάξαμε να αναγνωρίσουμε!

Διαβάστε επίσης: Υψηλή ραπτική από τους Dolce & Gabbana;

Scarlett Johansson-Bradley Cooper: Τι τρέχει μεταξύ τους;