Scarlett Johansson-Bradley Cooper: Τι τρέχει μεταξύ τους;

Γωγώ Φούντα
Scarlett Johansson-Bradley Cooper: Τι τρέχει μεταξύ τους;

Είναι τελικά ζευγάρι οι δύο σέξι ηθοποιοί;

Γνωρίστηκαν το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας He's Just Not That Into You και από τότε είχε γίνει εμφανής η έντονη χημεία μεταξύ τους. Τώρα, τρία χρόνια μετά, οι φήμες ότι η σέξι Scarlett Johansson και ο γοητευτικός Bradley Cooper είναι ζευγάρι, αναζωπυρώθηκαν!

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τους δύο διάσημους ηθοποιούς να δειπνούν σε εστιατόριο του Bel Air και μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες το κλίμα μεταξύ τους μόνο φιλικό δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Οι δυο τους δε σταμάτησαν να γελούν και να κοιτούν ο ένας τον άλλο στα μάτια, ενώ ο Bradley χάιδευε με την πρώτη ευκαιρία τα μαλλιά της εντυπωσιακής συνοδού του. « Φαίνονταν πολύ άνετοι μεταξύ τους ενώ ήταν πασιφανές ότι υπήρχε ερωτική έλξη ανάμεσά τους, Ο Bradley δεν έπαιρνε τα μάτια του από τη Scarlett, και πως θα μπορούσε άλλωστε, καθώς φορούσε ένα αποκαλυπτικό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ», ήταν τα λόγια παρευρισκομένων.

Μάλιστα, όταν η 27χρονη ηθοποιός σηκώθηκε να πάει στην τουαλέτα, ο συνοδός της σηκώθηκε ιπποτικά από τη θέση του (υπάρχουν ακόμα τέτοιοι άντρες;) ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο μπαρ του μαγαζιού για να απολαύσουν το ποτό τους.

Η Scarlett ένα περίπου χρόνο πριν πήρε διαζύγιο από το σύζυγό της Ryan Reynolds ενώ ο Bradley πρόσφατα έθεσε τέλος στην on & off σχέση του με τη Zoe Saldana.

Μήπως ήρθε η ώρα οι δύο σέξι star, να βρουν επιτέλους το... λιμάνι τους;

Διαβάστε επίσης: Μέσα στο σπίτι της Scarlett Johansson και του Ryan Reynolds

Το νέο τατουάζ της Scarlett Johansson