Jessica Biel: Ο Justin της διαλέγει τα ρούχα που θα φορέσει!

Γωγώ Φούντα
Jessica Biel: Ο Justin της διαλέγει τα ρούχα που θα φορέσει!

H όμορφη Jessica μάλλον τρελάθηκε από έρωτα!

Μπορεί οι προετοιμασίες του γάμου της να συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, ωστόσο η Jessica Biel βρήκε λίγο ελεύθερο χρόνο για να φωτογραφηθεί για το περιοδικό InStyle. Kαι μπορεί ο μέλλων σύζυγός της και διάσημος τραγουδιστής, Justin Timberlake, να της κάνει τη ζωή δύσκολη με τη συμπεριφορά και το χαρακτήρα του, αλλά η ίδια είναι τόσο τυφλωμένη από έρωτα που δε βλέπει την ώρα να πει το I do!

Και μπορεί να θεωρείται από τις πιο στιλάτες και καλοντυμένες παρουσίες αλλά η ίδια εξομολογείται όλο καμάρι ότι αυτός που επιλέγει τα outfits της είναι ο σύντροφός της! Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο ότι το υπέροχο δαχτυλίδι αρραβώνων τους το επέλεξε μόνος του χωρίς να έχει καμία υπόδειξη αποδεικνύοντας πόσο καλόγουστος είναι.

« Είναι τολμηρός και έχει πολύ αναπτυγμένη αίσθηση του στιλ. Και για να είμαι ειλικρινής, ξέρει πολλά περισσότερα από μόδα από ότι εγώ. Πολλές φορές ντύνομαι και κάνω μία μικρή πασαρέλα μπροστά του. Αυτός συνήθως κουνάει αρνητικά το κεφάλι και στη συνέχεια επιλέγει εκείνος τι θα φορέσω. Είναι αστείο»!

Εκτός φυσικά από μόδα, η Jessica μοιράζεται με το κοινό και τα μυστικά της για μία πετυχημένη σχέση: « Σε μία σχέση θα πρέπει να δίνεις σημασία στα απλά καθημερινά πράγματα. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι ο σύντροφός σου να σε εμπνέει. Και φυσικά να είναι καλός άνθρωπος».

Σχετικά με το αν θα της άρεσε να μεγαλώσει τα παιδιά της στο πολύβοο Los Angeles λέει: « Θα μου άρεσε τα παιδιά μου να μεγαλώσουν σε ένα πιο ήρεμο περιβάλλον όπως εγώ που μεγάλωσα στο Colorado. Νομίζω ότι θα βοηθούσε πολύ στην ανατροφή τους».

Όσον αφορά στη σχέση της με τον άτακτο pop star, λέει: « Παλαιότερα στις σχέσεις μου ήμουν πολύ ευάλωτη με αποτέλεσμα να μην έχω τη δική μου προσωπικότητα και να προσκολλώμαι στους κατά καιρούς συντρόφους μου. Πλέον δεν το κάνω αυτό. Ο καθένας έχει τη δική του ζωή και με τον Justin αρκετές φορές δεν πολυβλεπόμαστε για να λείπει ο ένας στον άλλο».

Πρώτον: Λέγοντας ότι ο Justin της διαλέγει τα ρούχα, περιμένει να πιστέψουμε ότι έχει δική της προσωπικότητα; Και δεύτερον, όταν δηλώνει ότι πλέον δεν προσκολλάται στους συντρόφους της, για ποια περίοδο της ζωής της μιλάει; Πάντως όχι για την τωρινή... Αγαπημένη μας Jessica, μήπως ζεις σε παράλληλο σύμπαν;

Διαβάστε επίσης: Justin Timberlake: Η πρώην του αποκαλύπτει άγνωστες λεπτομέρειες για την σχέση τους

Justin Timberlake & Jessica Biel: Το πάρτι των αρραβώνων τους