Vanessa Paradis: «Η Amber Heard είναι ένα τίποτα που κλέβει άντρες!»

Vanessa Paradis: «Η Amber Heard είναι ένα τίποτα που κλέβει άντρες!»

Η πρώην του Johnny Depp σπάει στη σιωπή της

Η Vanessa Paradis έβγαλε τα νύχια της, όχι μία- όχι δύο αλλά αρκετές φορές τελευταία αφού επιτέθηκε λεκτικά με διάφορες καθόλου... κόσμιες κατηγορίες εναντίον της νέας συντρόφου του Johnny Depp, Amber Heard.

H Vanessa δεν έχει σκοπό να πέσει αμαχητί και τα έχει βάλει άσχημα με την bi-sexual συμπρωταγωνίστρια του πρώην της.
«Η Vanessa είναι πραγματικά συντετριμμένη εξαιτίας του χωρισμού. Δεν περίμενε να την αφήσει έτσι ο Johnny και κατηγορεί την Amber για αυτό ενώ θα λάβει τα μέτρα της ώστε αυτή η γυναίκα να μην βρεθεί ποτέ κοντά στα παιδιά της!», δηλώνει κοντινό της άτομο στην εφημερίδα The Mail.

Σύμφωνα με το Us Weekly η VP αποκάλεσε την Amber «Ένα τελειωμένο τίποτα που κλέβει άντρες (a man-stealing, two-bit nobody)». and has vowed to not let her anywhere near their children," a source tells the mag. Ο Johnny και η Amber γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του Rum Diary και έκτοτε είναι αχώριστοι με την δεύτερη να βρίσκεται συχνά στα γυρίσματα της ταινίας του πρώτου στο Μεξικό. Σε πρόσφατες δηλώσεις τους ο ένας εκθείασε τον άλλον.

Η Amber είπε: «Ο Johnnie είναι υπέροχος, αινιγματικός, πανέξυπνος και πραγματικά ιδιαίτερος. Αισθάνομαι τυχερή που τον είχα κοντά μου» ενώ εκείνος είπε «Όταν την πρωτοείδα έμεινα. Αισθάνθηκα ότι βρέθηκα μπροστά σε μία παλιά σταρ του σινεμά όπως η Lauren Bacall».

Διαβάστε ακόμη:

Η Angelina μεταθέτει την ημερομηνία γάμου: Το είπε ο γκουρού της!

Η Marion Cotillar φωτογραφίζεται: Αισθησιακή και πανέμορφη!

Η Τάμτα στη Μύκονο: «Όσα παίρνει ο άνεμος!»