Ποια star στα 74 της έχει έντονη σεξουαλική ζωή;

Γωγώ Φούντα
Ποια star στα 74 της έχει έντονη σεξουαλική ζωή;

Μας προέκυψε sex machine η αειθαλής star...

Yπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα sex symbols του παρελθόντος και μία από τις διασημότερες star του Hollywood. Ο λόγος για την αγέραστη και πάντα εκθαμβωτική Jane Fonda η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για ένα θέμα-ταμπού: το sex από μία συγκεκριμένη ηλικία και μετά.

Η 74χρονη Fonda, η οποία διατηρεί δεσμό με τον 70χρονο Richard Perry, αποκάλυψε πως είναι πλήρως συμβιβασμένη με το σώμα της και πως σε αυτή την ηλικία η σεξουαλική της ζωή είναι πιο ενεργή από ποτέ.

Όπως λέει και το μεγάλο hit της Rihanna « We found love in a hopeless place» έτσι και η διάσημη ηθοποιός συνάντησε τον έρωτα εντελώς απροσδόκητα. Το 2009 υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο και την ίδια χρονιά γνώρισε και τον τωρινό της σύντροφο. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, περπατούσε ακόμα με πατερίτσες όταν αποφάσισαν να μείνουν μαζί.

«Το μοναδικό πράγμα που δεν είχα ποτέ με άντρα είναι η αληθινή οικειότητα. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρήκα κάτι τέτοιο πριν πεθάνω. Νιώθω απόλυτα ασφαλής με τον Richard. 'Όταν κάνουμε έρωτα, τον βλέπω σαν ένα νέο 30άρη άντρα. Στα 74 μου έχω την πιο γεμάτη σεξουαλική ζωή που είχα ποτέ μου. Αυτό συμβαίνει γιατί πλέον ξέρω τι θέλω και δεν έχω ανασφάλειες».

Μπράβο αντοχές η Jane... Αν και θα μπορούσε να βρει έναν πολύ πιο γοητευτικό κύριο!

Διαβάστε ακόμη: Τom Cruise: Aπό απλός τρελός, τώρα και με πτυχίο

Ποια star έπινε αλκοόλ, ενώ θήλαζε;