Τα παιδιά-θαύματα του Hollywood και πού βρίσκονται σήμερα

Γωγώ Φούντα
Τα παιδιά-θαύματα του Hollywood και πού βρίσκονται σήμερα

Η φήμη τους χάθηκε με την παιδική τους αθωότητα ή εξακολοθούν να κάνουν καριέρα;

Eίναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι από τη στιγμή που γεννιούνται είναι απλά ξεχωριστοί. Η ζωή τους, η προσωπικότητά τους και πολλές φορές και η κατάληξή τους θα είναι ιδιαίτερη και δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή των μέσων ανθρώπων. Όσο μοιρολατρικό και αν ακούγεται αυτό, δεν μπορούμε να εξηγήσουμε αλλιώς τα αμέτρητα παιδιά-θαύματα που έχουν περάσει κατά καιρούς από τα σαλόνια του Hollywood, πέρασαν διά πυρός και σιδήρου και κάποια από αυτά εξελίχθηκαν σε A-List stars που αξίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια στο χρηματιστήριο του κινηματογράφου.

Macaulay Culkin: Ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα παιδιού-θαύματος που τα έιχε όλα και κατέληξε να μην έχει απολύτως τίποτα. Το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από την ταινία Home Alone και αμέσως λάτρεψε τον 8χρονο γλυκύτατο μπόμπιρα με το ξανθό μαλλάκι και το φωτογενές πρόσωπο. Ο Culkin, αφού εξαργύρωσε την επιτυχία της εν λόγω ταινίας, κάνοντας αμέτρητες άλλες δουλειές στο Hollywood όσο φυσικά ήταν ανήλικος, κατέληξε με τα πρώτα χρόνια της ενηλικίωσής του να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα καθώς επίσης και προβλήματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Συλλήψεις και εικόνες του νεαρού star σε κατάσταση μέθης κάνουν συχνά πυκνά το γύρο του κόσμου επιβεβαιώνοντας κάποιους που λένε ότι η φήμη και τα χρήμάτα σε τόσο μικρή ηλικία μπορούν να αποβούν σχεδόν καταστροφικά.

Μary Kate & Ashley Olsen: Oι πιο διάσημες δίδυμες του Hollywood, ξεκίνησαν την καριέρα τους στην ηλικία των... έξι μόλις μηνών και έκτοτε πρωταγωνίστησαν σε αμέτρητες ταινίες και σήριαλ δημιουργώντας μία τεράστια περιουσία. Προς το τέλος της εφηβείας, η πιο ευαίσθητη από τις δύο όπως αποδείχθηκε Mary Kate, αντιμετώπισε ψυχολογικά και όχι μόνο προβλήματα, κυρίως λόγω αποτυχημένων σχέσεων, μία εκ των οποίων και με το Σταύρο Νιάρχο. Σήμερα, οι διάσημες αδερφές, στην ηλικία των 26 ασχολούνται με τεράστια επιτυχία με το χώρο της μόδας, έχοντας κάνει μία περιουσία από την οποία θα μπορούσαν να ζήσουν μέχρι και τα δισέγγονά τους!

Βritney Spears: Η 15χρονη η οποία εν μία νυκτί στέφθηκε διάδοχος της Madonna. H Βritney ξεκίνησε την καριέρα της σε πολύ μικρή ηλικία από παιδικές εκπομπές τις οποίες συμπαρουσίαζε με τον Justin Timberlake και την Christina Aguilera. Tελικά αποφάσισε ότι το τραγούδι της ταιριάζει περισότερο με το πρώτο της single Baby One More Time, να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και πλέον να θεωρείται κλασικός pop ύμνος. Και ενώ πάντα έβγαζε προς τα έξω το προφίλ του καλού κοριτσιού, μετά το γάμο της με τον Kevin Federline και τη γέννηση των δύο τους γιων, φαίνεται πως ξέφυγε εντελώς με αποτέλεσμα να μπανοβγαίνει σε κλινικές αποτοξίνωσης και να επιδίδεται σε παράλογες συμπεριφορές ακόμα και μπροστά σε κάμερες(κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το ξυρισμένο της κεφάλι και την καταστροφή ενός αμαξιού). Σήμερα, λίγα χρόνια μετά και έχοντας ξαναπαντρευτεί, έχει θέσει τις βάσεις για ένα αξιοπρεπές comeback, χωρίς φυσικά να έχει την αίγλη του παρελθόντος.

Νatalie Portman: Να ένα παράδειγμα προς μίμηση. Η πανέμορφη Natalie ξεκίνησε την καριέρα της στα 13 με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία Leon. Ίσως η κράση της και οι αντοχές της στον τρελό κόσμο της διασημότητας να ήταν περισσότερες, ίσως απλά να στάθηκε πιο τυχερή και η διάσημη ηθοποιός δεν απασχόλησε ποτέ με σκάνδαλα και παράλογες συμπεριφορές. Σήμερα, είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Hollywood, κάτοχος Oscar και μητέρα ενός υπέροχου αγοριού!

Drew Barymore: Η γλυκιά ηθοποιός ήταν αυτό που λέμε καταδικασμένη να ακολουθήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα. Mε νονό τον Steven Spielberg, ξεκίνησε την καριέρα της από μωρό και επειδή ο νονός έιχε ένστικτο, στα 7 της μόλις χρόνια πρωταγωνίστησε στην τεράστια επιτυχία ΕΤ ο εξωγήινος. Και όσο ιδανικό και να φαντάζει αυτό, η διάσημη ηθοποιός είχε μία πολύ διαταραγμένη παιδική ηλικία. Για ένα παιδί το να συχνάζει στο Studio 54, να πίνει αλκοόλ ήδη στα 10, να καπνίζει μαριχουάνα και στα 13 να δοκιμάζει κοκαίνη, ειναι αρκετά σκληρό και με συνοπτικές διαδικασίες οδήγησε στην κατάρρευση της μικρής και στον εγκλεισμό της σε κλινική αποτοξίνωσης. Και παρά το γεγονός ότι είναι σπάνιο, η Drew ξεπέρασε τα προβλήματά της, και έγινε από τις πιο αγαπημένες star του Hollywood η οποία λίαν συντόμως περιμένει και το πρώτο της παιδί.

Διαβάστε επίσης:

Μύκονος report: Οι τελευταίες celebrity αφίξεις στο νησί των ανέμων

Μύτη «πιρούνι». Ποια celebrity την ξεφορτώθηκε πιο πετυχημένα;