Πού βρίσκονται σήμερα τα hot boys των 80s;

Γωγώ Φούντα
Πού βρίσκονται σήμερα τα hot boys των 80s;

Τα είδωλα της εφηβείας μας και που βρίσκονται σήμερα...

Παρακολουθούσαμε τις ταινίες τους και καρδιοχτύπουσαμε, πολλοί μάλιστα κοσμούσαν και τους τοίχους των δωματίων, τα τετράδια και τις σχολικές μας τσάντες! Η λατρεία στο πρόσωπό τους ήταν τόσο μεγάλη που θα έκανε τον Robert Pattinson και τον Justin Bieber να σκίσουν τα πτυχία τους! Ο λόγος φυσικά για τα sex symbols των '80s των οποίων η ηλικία ξεκινούσε από 15 και έφτανε βία 25 (!) και οι οποίοι λατρεύονταν σαν θεοί από τις έφηβες όλου του κόσμου. Πού είναι όμως σήμερα όλα αυτά τα όμορφα παληκάρια; Έκαναν την αναμενόμενη καριέρα, εκμεταλλευόμενοι πάντα την ομορφιά τους, ή χάθηκαν κι αυτοί όπως η... νιότη τους; Βρήκαμε τους πιο χαρακτηριστικούς και σας τους παρουσιάζουμε...

Τom Cruise: Ο πρώτος του πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν το 1983 στην ταινία Risky Business και έκτοτε η καριέρα του εκτοξεύτηκε στην κυριολεξία! Σήμερα είναι ένας από τους μεγαλύτερους star του Hollywood, με αμέτρητες εισπρακτικές επιτυχίες στο ενεργητικό του, Top Gun, Mission Impossible, Rain Man κ.ά, ενώ έχει το μαγικό χάρισμα να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το πολύκροτο διαζύγιό του από την Katie Holmes και όλες τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν.

John Stamos: Ο ελληνικής καταγωγής γόης, όχι να το παινευτούμε αλλά τα γoνίδιά μας κάνουν θραύση ακόμα και στις αχανείς ΗΠΑ, πρωτοεμφανίστηκε στη σειρά General Hospital για την οποία κέρδισε και βραβείο Emmy, ενώ οι γυναίκες τον λάτρεψαν με τον ρόλο του ευαίσθητου μουσικού θείου Jesse στη σειρά Full House. Έκτοτε πρωταγωνίστησε σε πολλές ακόμα τηλεοπτικές σειρές με πιο πρόσφατη την εμφάνισή του στο Glee. Πάντως, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι όσα χρόνια και αν περάσουν η γοητεία του παραμένει ακαταμάχητη.

Christian Slater: Από τα μεγαλύτερα teen idols της δεκαετίας του '80 έγινε γνωστός από τον ρόλο του στην μαύρη κωμωδία Heathers όπου συμπρωταγωνιστούσε με την Winona Ryder, με την οποία έιχε υπάρξει και ζευγάρι, και την Shannen Doherty. Η καριέρα του στη συνέχεια μπορεί να μην ήταν τόσο εντυπωσιακή, εμφανίστηκε στις ταινίες Interview With a Vampire: The Vampire Chronicles, 3000 Miles to Graceland και στο τηλεοπτικό Breaking In, αλλά καμιά μας δεν μπορεί να ξεχάσει το baby face που κοσμούσε κάποτε τα εξώφυλλα των περιοδικών.

John Cusack: Αδερφός της επίσης γνωστής ηθοποιού Joan Cusack, έγινε διάσημος μέσω της εφηβικής ταινίας Sixteen Candles ενώ πρωταγωνίστησε και σε αμέτρητες άλλες ανάμεσα στις οποίες και οι μεγάλες επιτυχίες Better off Dead, One Crazy Summer και Say Anything. Η καριέρα του συνέχισε να είναι επιτυχημένη και στα χρόνια της ενηλικίωσης ενώ τώρα τελευταία το έχει ρίξει στο θέατρο καθώς έχει εμφανιστεί στις παραστάσεις Being John Malkovich, High Fidelity και The Raven.

Μichael J. Fox: Όσες έχετε δει τη θρυλική πλέον ταινία Back To The Future, σίγουρα θα θυμάστε τον γλυκό έφηβο ο οποίος υποδυόταν τον Marty McFly. Ο Fox πρωτοεμφανίστηκε στην μικρή οθόνη το 1982 στο σήριαλ Family Ties ενώ είναι κάτοχος τριών βραβείων Εmmy και μίας Χρυσής Σφαίρας για τον ρόλο του στη συγκεκριμένη σειρά. Το 1991 ανακοίνωσε ότι πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον χωρίς βέβαια η ασθένειά του να τον καταβάλει στο ελάχιστο.

Ralph Macchio: Το όνομα ίσως να μην σας λέει και πολλά... Ίσως ούτε και η τωρινή του εμφάνιση. Αλλά oι λέξεις Daniel LaRusso και Carate Kid σίγουρα σας φέρνουν στο μυαλό πολλές αναμνήσεις. Ο Ralph ξεκίνησε την καριέρα του περίπου στα 1983 παράλληλα με τα υπόλοιπα teen idols, Τom Cruise, Rob Lowe κ.ά, ενώ παγκοσμίως γνωστός έγινε μέσω της σειράς ταινιών όπου υποδύθηκε έναν νεαρό κατατέκα ο οποίος διδάχθηκε τα μυστικά της κινέζικης φιλοσοφίας από το θρυλικό δάσκαλο Μιγιάγκι! Σήμερα, μετά από τη συμμετοχή του στο Dancing With The Stars, τι πρωτότυπο, ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο φιλμ Hitchcock and the Making of Psycho! Όχι κι άσχημα αν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι πρότινος βρισκόταν στα... αζήτητα!

Εmilio Estevez: Είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του Charlie Sheen και γιος του επίσης ηθοποιού Martin Sheen! Ξεκίνησε την καριέρα του με την ταινία The Breakfast Club ενώ φυσικά συμμετείχε και στο καστ της ταινίας St. Elmo's Fire, όπου γνώρισε την Demi Moore την οποία και παντρεύτηκε! Στο ενεργητικό του έχει επίσης ακόμη ένα γάμο με τη διάσημη τραγουδίτρια Paula Abdul ενώ είναι πατέρας δύο παιδιών.

Robert Downey Jr: Ο πρώτος του μεγάλος ρόλος ήταν το 1987 στην ταινία The Pick-up Artist αλλά και στο Less Than Zero στο οποίο υποδυόταν ένα νέο άντρα εξαρτημένο από τα ναρκωτικά. Ουσιαστικά υποδύθηκε τον ίδιο τον εαυτό καθώς στην πραγματική του ζωή, ήδη από την εφηβεία αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα με ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ. Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας του τον έσπρωξε στα ναρκωτικά όταν στην ηλικία των 8 (!) του έδωσε να καπνίσει μαριχουάνα! Έκτοτε, αποτοξινώθηκε πλήρως, όπως υποστηρίζει, και θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του έχοντας πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες ανάμεσά τους ο Sherlock Holmes, Iron Man και The Avengers. Οφείλουμε να ομολογήσουμε πάντως, ότι ο Robert είναι σαν το παλιό καλό κρασί... Όσο ωριμάζει γίνεται καλύτερος!

Johnny Depp: Έγινε αστέρι πρώτης γραμμής μέσα από τη σειρά 21 Jump Street όπου και υποδυόταν έναν αξιωματικό της αστυνομίας, καθηλώνοντας στις τηλεοράσεις μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού. Έκτοτε, πρωταγωνίστησε σε αμέτητες ταινίες, πολλές εκ των οποίων και σύγχρονα αριστουργήματα του κινηματογράφου, ενώ τον τελευταίο καιρό απασχολεί τα μέσα όχι με κάποια νέα ταινία αλλά με το χωρισμό του από τη Vanessa Paradis και το δεσμό του με την κατά πολύ νεότερή του Amber Heard. Αν δεν τα έκανε και ο Johnny αυτά, ποιος θα τα έκανε;

Rob Lowe: Ακόμα ένας γόης που πρωταγωνίστησε στην ταινία St. Elmo's Fire και εν μία νυκτί έγινε star. Η σχεδόν εξωπραγματική του ομορφιά τον κατέταξαν στις πρώτες θέσεις των γυναικέιων προτιμήσεων, ενώ έχει κατά καιρούς απασχολήσει τα tabloids με διάφορα σκάνδαλα, με πιο πρόσφατο τις κατηγορίες που δέχτηκε για σεξουαλική παρενόχληση. Πρόσφατα δήλωσε για το καστ του St. Elmo's Fire: «Ήμασταν μία καταπληκτική ομάδα. Είναι υπέροχο να δημιουργείς πράγματα και 25 χρόνια μετά να είναι ακόμα άξια λόγου και αγαπητά από τον κόσμο».

Διαβάστε επίσης: Πώς πέρασαν οι διάσημοι μπαμπάδες τη Γιορτή Του Πατέρα;

Tα πιο άσχημα γόνατα του Hollywood και ποιες τα διαθέτουν!