Angelina Jolie: Γιατί είναι έξαλλη με την μητέρα του Brad Pitt;

Angelina Jolie: Γιατί είναι έξαλλη με την μητέρα του Brad Pitt;

Το δώρο στη Shiloh που εξόργισε την σταρ

Σύμφωνα με την Evening Standard οι σχέσεις της Angelina Jolie με την μητέρα του συντρόφου της, Brad Pitt, πάνε από το κακό στο χειρότερο. Αφορμή, αυτή την φορά υπήρξε το δώρο που έκανε η Jane Pitt στην 6χρονη εγγονή της, και κόρη της Angelina και του Brad, Shiloh, το οποίο δεν ήταν άλλο από μερικά φορέματα.

Είναι γνωστή η επιθυμία της μικρής Shiloh να ντύνεται με αγορίστικα ρούχα και το γεγονός ότι η γιαγιά της τής χάρισε κοριτσίστικα φορεματάκια εξόργισε την διάσημη μαμά της που επιτρέπει στα έξι παιδιά της να επιλέγουν μόνα τα ρούχα τους. Σύμφωνα με την εφημερίδα η Jolie θεώρησε το δώρο «ασέβεια» απέναντι στην ίδια αλλά και στην επιθυμία της κόρης της.

Είναι η δεύτερη φορά, φέτος, που η Jane Pitt έκανε την Angelina έξαλλη, μετά το άρθρο της πρώτης σε τοπική εφημερίδα του Missouri, όπου ενθάρρυνε τους αναγνώστες να ψηφίσουν ενάντια στον Πρόεδρο Obama στις επερχόμενες εκλογές, εξαιτίας της στήριξης που αυτός εξέφρασε στους γάμους μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών. Το superstar ζευγάρι λέγεται ότι απογοητεύτηκε έντονα από το άρθρο αφού, και οι δύο έχουν εκφράσει ανοιχτά την στήριξή τους στα ομόφυλα ζευγάρια. Μάλιστα, μέχρι πρότινος, Jolie- Pitt δήλωναν ότι δεν θα παντρευτούν αν δεν νομιμοποιηθο΄πυν, πρώτα οι gay γάμοι στις Η.Π.Α.

Διαβάστε ακόμα:

Brad Pitt-Angelina Jolie: Με τη θαλαμηγό τους ανοιχτά στην Πύλο!

H Angelina παράτησε τον Mick Jagger μετά από ένα διήμερο πάθους!

Angelina Jolie: Απαγόρευσε στα παιδιά της να ακούνε Rihanna!