Η Katie αναλαμβάνει δράση!

Η Katie αναλαμβάνει δράση!

Και προσπαθεί να δώσει στη Suri φυσιολογική ανατροφή

Τέλος οι ολονυκτίες μπροστά στην τηλεόραση και τα παγωτα για βραδινό για τη μικρή Suri. Η Katie Holmes αποφάσισε να αναλάβει δράση και να μεγαλώσει την κόρη της σαν φυσιολογικό παιδί και όχι σαν προνομιούχο βιολογικό τέκνο του Tom Cruise και προστατευόμενο μέλος της Σαϊεντολογίας.

Η Katie έχει πάρει πολύ σοβαρά το ρόλο της και πιστεύει πως η Suri πρέπει να μάθει να ζει χωρίς την επιβεβαίωση που της παρείχε ο πατέρας της και χωρίς τα παράξενα της Σαιεντολογίας. H μικρή Suri μεγάλωνε ως τώρα χωρίς κανένα περιορισμό ή πειθαρχία, ακριβώς όπως πρόσταζε η 'θρησκεία' των διασήμων. Η Suri έκανε ό,τι ήθελε και ζούσε βάσει των δικών της αποφάσεων, σαν ενήλικας. Μπορούσε να κυκλοφορεί με make-up και τακούνια και ένιωθε διαφορετική από τα άλλα παιδιά της ηλικίας της. Ο Tom επέτρεπε στην 6χρονη κόρη του να κάνει ό, τι θέλει με αποτέλεσμα να γίνει πολύ κακομαθημένη. Είχε αμέτρητα παιχνίδια και ρούχα, με κορυφαία την Salvatore Ferragamo tote τσαντούλα της αξίας $850 και τις γούνες της. Ξέρει να ξεχωρίζει τα Chloe και Chanel, ενώ γνωρίζει τα πάντα γύρω από τις νέες συλλογές σχεδιαστών. Συμπεριφέρεται σαν στιλίστρια και έχει άποψη για όλα.

Η Suri είχε μάθει να αποφασίζει μόνη της και να γίνονται όλα με τον δικό της τρόπο. Την υπολόγιζαν σαν ενήλικα και πήγαινε όπου ήθελε όταν ήθελε, τρώγοντας φαγητό της επιλογής της. Πλέον η Katie τη βάζει για ύπνο στις 8, όταν ο Tom την άφηνε να ξενυχτά βλέποντας παιδικά της Σαϊεντολογίας. Μαθαίνει ακόμη να φτιάχνει το κρεββάτι της και να μαζεύει τα πράγματά της όταν στο παλιό της σπίτι δεν έκανε τίποτα!

Την έγραψε σε καινούριο σχολείο και ήδη της αρνείται πολλές επιθυμίες της. Η single mom πλέον ηθοποιός έχει σκοπό να αναλάβει αποκλειστική δράση στην ανατροφή της κόρης της με πιο αυστηρούς κανόνες, κάτι που δεν είχε διακίωμα να κάνει όσο ρύθμιζε τη ζωή τους ο Tom και η Σαϊεντολογία. Η Suri υπακούει μιας και λατρεύει την Katie. Το πρόβλημα είναι ότι ως τώρα ήταν η καλύτερή της φίλη... Για να δούμε θα τα καταφέρει η Katie να κάνει την Suri να την αντιμετωπίσει σαν μαμά;

Διαβάστε ακόμη:

Εδώ ο κόσμος καίγεται και η Suri Cruise γυμνάζεται

Τα αγαπημένα μποτάκια της Katie Holmes

Γιατί κλαίει η Suri;