Γιατί κλαίει η Suri;

Γιατί κλαίει η Suri;

Υπερβολικά κακομαθημένη ή ένα εξάχρονο σαν όλα τα' άλλα;

Όσο και εάν επιθυμία κάθε γονιού είναι η ευτυχία του παιδιού του, το να μην το κακομαθαίνει χωρίς λόγο αποτελεί ζητούμενο για όλους όσους έχουν πάρει τον ρόλο τους στα σοβαρά. Αυτό φαίνεται να θέλει να επιτύχει, μετά το διαζύγιό της με τον Tom Cruise, και η Katie Holmes, η οποία σε βόλτα της με την μικρή Suri το Σάββατο υποχρεώθηκε να κάνει την «σκληρή», αρνούμενη να αγοράσει στην εξάχρονη κόρη της το κουτάβι που θέλησε.

Μαμά και κόρη φωτογραφήθηκαν από τους paparazzi σε pet shop της Νέας Υόρκης, να κοιτάνε τα κουτάβια προς πώληση ενώ η Suri φαίνεται να «ερωτεύτηκε» ένα ασπρόμαυρο μαλτεζάκι το οποίο, όμως, η μαμά της αρνήθηκε να της αγοράσει. Η μικρή επιστράτευσε όλα τα «όπλα» που χρησιμοποιούν τα παιδιά για να «περάσει το δικό τους» αφού, πρώτα σούφρωσε τα χείλη της και μετά κατσούφιασε κοιτώντας, ερωτηματικά, το κουτάβι. Στη συνέχεια, προσποιήθηκε ότι αγνοεί την μητέρα της, η οποία την κρατούσε από το χέρι, στρέφοντας το βλέμμα της στο πάτωμα. Όταν η (κακομαθημένη) μικρή είδε ότι ούτε αυτό έπιασε, βγήκε από το pet shop, ξεσπώντας σε δάκρυα στο αυτοκίνητο που περίμενε μαμά και κόρη ακριβώς απέξω.

Την ίδια στιγμή, στην Δυτική Ακτή των Η.Π.Α., και συγκεκριμένα στις λίμνες Mammoth της Καλιφόρνια, ο superstar μπαμπάς της Suri ολοκλήρωνε τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, Oblivion. Εκπρόσωπος Τύπου του Tom Cruise δήλωσε στο E! Entertainment ότι προτεραιότητα του πελάτη του είναι να επισκεφθεί την μικρή. Αν, πάντως, ο Tom πραγματικά θέλει να την «σπάσει» στην Katie, εμείς δεν μπορούμε να φανταστούμε καλύτερο τρόπο, απ' το να αγοράσει στην Suri το κουτάβι.

Διαβάστε ακόμα:

H Katie Holmes επέστρεψε στον Καθολικισμό! Και τώρα;

Tom Cruise & Katie Holmes: Ο πιο γρήγορος δικαστικός συμβιβασμός στα χρονικά

Η πρώην μάνατζερ του Tom Cruise αποκαλύπτει: «Κυκλοφορούσε με στρινγκ και ήταν πάντα γεμάτος οργή»