Βlake Lively: Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο έχει παχύνει

Γωγώ Φούντα
Βlake Lively: Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο έχει παχύνει

H Blake θέλει να χαρίσει στον Reynolds αυτό που δεν του χάρισε η πρώην, Scarlett. Ένα παιδί...

Eίναι από τα ομορφότερα και πιο ερωτευμένα ζευγάρια του Hollywood ή έτσι τουλάχιστον θέλουν να πιστεύουμε. Ο λόγος για την 24χρονη Blake Lively και τον 35χρονο Ryan Reynolds τους οποίους πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τσάκωσε να περπατούν χέρι χέρι και γενικότερα να είναι πολύ τρυφεροί μεταξύ τους.

Βλέποντας λοιπόν το πόσο αγαπημένοι είναι και την Blake να έχει βάλει μερικά κιλάκια, χωρίς φυσικά να σταμάτα να είναι κορμάρα, πολλοί έσπευσαν να πουν ότι η star του Gossip Girl περιμένει το πρώτο της παιδί. Κάτι που όμως αμέσως διαψεύστηκε από το περιβάλλον του ζευγαριού χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτό στο άμεσο μέλλον.

Άτομο από τον φιλικό τους κύκλο υποστηρίζει: «Οι δυο τους θέλουν πολύ να κάνουν ένα παιδί ακόμα και εκτός γάμου. Ειδικά ο Ryan θέλει να δημιουργήσει μία μεγάλη οικογένεια. Αυτός ήταν και ο λόγος που χώρισε από τη Scarlett. Εκείνος ήθελε να γίνει πατέρας αλλά δυστυχώς η πρώην γυναίκα του δεν μοιραζόταν την ίδια επιθυμία».

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, τα παραπανίσια κιλά της Blake οφείλονται στο γεγονός ότι έχει ήδη αρχίσει να μπαίνει σε... mood μητρότητας και θέλει να προετοιμάσει το σώμα της καταλλήλως για μία εγκυμοσύνη, ενώ έχει ήδη κόψει και το αλκοόλ!

Εμείς ξέρουμε ότι όταν κάποιος κόβει το αλκοόλ χάνει κιλά αντί να πάρει. Μήπως απλά το ζευγάρι το έχει ρίξει στο φαί και το... delivery;

Διαβάστε επίσης:

Blake Lively: Ρήξη στη σχέση της με τον οίκο Chanel;

Blake Lively & Ryan Reynolds: Μαγιό, παιχνίδια και πολλές τρυφερές στιγμές