Tom Cruise: Ψάχνει σπίτι στη Νέα Υόρκη για να είναι κόντα στη Suri

Γωγώ Φούντα
Tom Cruise: Ψάχνει σπίτι στη Νέα Υόρκη για να είναι κόντα στη Suri

Όσο ο Tom ψάχνει για σπίτι η Katie φωτογραφίζεται και δίνει συνεντεύξεις!

Mπορεί ο διεθνής τύπος να έχει κατά καιρούς κατακεραυνώσει τον Tom Cruise και κάποιες φορές όχι αδικαιολόγητα, αλλά για το μόνο για το οποίο δεν μπορεί να κατηγορηθεί ο supesrstar του κινηματογράφου, είναι ότι δεν είναι καλός πατέρας.

Μετά από τη σύντομη δικαστική περιπέτεια του πρώην ζευγαριού για την κηδεμονία της Suri και όχι μόνο, ο Tom θέλει να αφήσει τα πάντα πίσω και να κάνει μία καινούρια αρχή. Μάλιστα, επειδή η Katie και η μικρή τους κόρη μετακόμισαν στη Ν. Υόρκη, ο ίδιος βρίσκεται σε αναζήτηση διαμερίσματος στην μεγαλούπολη προκειμένου να μπορεί να βλέπει τη Suri όσο πιο συχνά μπορεί.

« Ο Tom βρίσκεται σε αναζήτηση σπιτιού στην περιοχή. Θέλει ένα νέο ξεκίνημα και δε θέλει σε καμία περίπτωση να επιστρέψει στο σπίτι που ζούσε με την Katie» λέει άτομο του στενού περιβάλλοντος του ηθοποιού.

Μία άλλη πηγή αποκαλύπτει ότι προτεραιότητα του star είναι να κρατήσει τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την ιδιωτική του ζωή αλλά και της κόρης του, «Δεν έχει σκοπό να γίνει μέρος ενός lobby και να πηγαίνει σε πάρτι και events συνέχεια. Αυτό που επιθυμεί είναι να βρει ένα άνετο σπίτι με αρκετό ελεύθερο χώρο ώστε να μπορεί να παίζει η Suri».

Στο μεταξύ, πρόσφατα δημοσιεύτηκε το νέο τεύχος του περιοδικού C με εξώφυλλο την απαστράπτουσα Katie Holmes, η οποία φωτογραφήθηκε και έδωσε συνέντευξη λίγες μόλις μέρες πριν ανακοινωθεί το διαζύγιό της.

Η αρχισυντάκτρια του περιοδικού Kelsey McKinnon η οποία πήρε τη συνέντευξη από την πρώην κυρία Cruise, δήλωσε αφού έγινε γνωστός ο χωριμσός του διάσημου ζευγαριού: « Υπήρχαν σημάδια ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Η Holmes ήταν πολύ νευρική και μάλιστα απέφευγε να δείχνει συχνά τα χέρια της. Όσο για το όνομα του Cruise, σχεδόν δεν το ανέφερε»!

Μάλιστα στην ερώτηση αν η Suri έφερε την ίδια και τον Tom πιο κοντά σαν ζευγάρι, απάντησε: «Ε..... Δεν ξέρω...Δηλαδή...Δεν ξέρω. Οι άνθρωποι κάνουν παιδιά εδώ και χρόνια», αφήνοντας να εννοηθεί πως η ίδια δεν είναι κάτι ξεχωριστό και πως το γεγονός ότι έκανε ένα παιδί δεν της άλλαξε σημαντικά τα συναισθήματά της σε σχέση με τον άντρα της...

Για την ιστορία, η φωτογράφιση δείχνει μία άκρως εντυπωσιακή και ανανεωμένη Katie, είχε ήδη πάρει τις αποφάσεις της άλλωστε, ενώ δεν δίστασε να υποβάλει την αίτηση διαζυγίου λίγες μόλις μέρες πριν τα γενέθλια του Tom.

Εκτός φυσικά από την προσωπική επιτυχία της νεαρής ηθοποιού, κατάφερε να πάρει την αποκλειστική κηδεμονία της Suri, επιστρέφει μετά από χρόνια απουσίας στο θεατρικό σανίδι και συγκεκριμένα στο Broadway, κάτι για το οποίο είναι ιδιαιτέρως ενθουσιασμένη.

Διαβάστε επίσης:

Katie Holmes- Suri: Μαμά και κόρη στις πιο τρυφερές τους στιγμές

Tom Cruise & Suri: Η πρώτη επανένωση μετά το διαζύγιο