Κristen Stewart: Η πρώτη εμφάνιση μετά τις αποκαλύψεις

Γωγώ Φούντα
Κristen Stewart: Η πρώτη εμφάνιση μετά τις αποκαλύψεις

Ράκος εμφανίστηκε η νεαρή star μετά τις αποκαλύψεις... Να την πιστέψουμε;

To πρόσωπο των ημερών που δεν είναι άλλο από την Kristen Stewart τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός, στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη δημόσια απολογία της για τα πρόσφατα... καμώματά της!

Η διάσημη ηθοποιός φαινόταν ταλαιπωρημένη και κλαμένη ενώ το ντύσιμό της δε θύμιζε σε τίποτα τον παλιό καλό εαυτό της καθώς φορούσε ένα αθλητικό σορτς και ένα μπλουζάκι που κάλλιστα θα μπορούσαν να θυμίζουν... πυτζάμες! Απόδειξη ότι μάλλον στην προκειμένη δεν την αφορά και πολύ η εμφάνισή της. Μάλιστα η Kristen έδειξε ενοχλημένη από το κυνηγητό των paparazzi ενώ κάποια στιγμή φαίνεται και να τους παρακαλά να την αφήσουν ήσυχη.

Προφανώς για την κατάσταση της νεαρής πέτρας του σκανδάλου ευθύνεται, εκτός φυσικά από τη γνωστή ιστορία που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κοινού τις τελευταίες μέρες, και το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη απάντηση από τον Robert Pattinson, στη δακρύβρεχτη απολογία της.

Φαίνεται πως ο απατημένος Rob δε συγκινήθηκε και πολύ από τα δάκρυα της καλής του και το λογύδριο που έβγαλε λέγοντας ξανά και ξανά πόσο λυπάται για ότι έγινε και πόσο πολύ τον αγαπάει.

Όσον αφορά στη σύζυγο του Rupert Sanders και παλιά δόξα της πασαρέλας Liberty Ross, η Kristen δεν έκανε καμία αναφορά στο πρόσωπό της κάτι που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Η πλευρά βέβαια της ηθοποιού υποστηρίζει ότι τη δεδομένη στιγμή ήθελε να επικεντρωθεί στη σχέση της με τον Pattinson και πως σχεδιάζει να στείλει στην Ross ένα γράμμα με το οποίο θα της ζητάει να τη συγχωρήσει.

Στο μεταξύ, το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες του παράνομου ζευγαριού οι οποίες είχαν τραβηχτεί μήνες νωρίτερα κατά τη διάρκεια ταξιδιού στο Βερολίνο για την προώθηση της ταινίας Snow White And The Huntsman. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν η σχέση τους είχε ξεκινήσει, αλλά αυτό που είναι πασιφανές, είναι η έντονη χημεία ανάμεσα τους.

Μάλιστα, η Kristen φαίνεται να κρέμεται στην κυριολεξία από τα χείλη του 41χρονου σκηνοθέτη, ενώ ακόμα και όταν ήρθε η υπόλοιπη παρέα στο τραπέζι, δεν σταμάτησαν να έχουν μάτια μόνο ο ένας για τον άλλο.

Και όλα αυτά όσο ο Robert κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου...

Διαβάστε επίσης:

Κristen Stewart: Η μεταμόρφωσή της από κοριτσάκι, σε (κατεργάρα) γυναίκα

Kristen Stewart: παραδέχτηκε δημόσια την απιστία και ζητά συγνώμη