Bruce Willis: Απειλεί να αφήσει άφραγκες τις κόρες του αν δεν τα βρουν με την μητέρα τους

Γωγώ Φούντα
Bruce Willis: Απειλεί να αφήσει άφραγκες τις κόρες του αν δεν τα βρουν με την μητέρα τους

Tρέμετε young ladies... Ανέλαβε δράση ο μπαμπάς Bruce!

Ότι η σχέση της Demi Moore με τις τρεις κόρες της, Rumer, 23, Scout, 21, και Tallulah, 18 είναι ιδιαιτέρως τεταμένη και κρέμεται κυριολεκτικά από μία κλωστή, είναι ήδη γνωστό. Αυτό που δεν είναι γνωστό, ή τουλάχιστον μέχρι τώρα, είναι η θέση του μπαμπά Bruce Willis. E λοιπόν, ο διάσημος ηθοποιός και πρώην σύζυγος της Demi με την οποία διατηρεί άψογες σχέσεις, πέρασε στην αντεπίθεση!

Συγκεκριμένα, αποκάλεσε τις κόρες του κακομαθημένες και ότι αν δε σοβαρευτούν και δεν μιλήσουν στην μητέρα τους, θα τους κόψει τις γονεϊκές παροχές, δηλαδή κάποιες χιλιάδες δολάρια για τα μικροέξοδα!

Μάλιστα άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας αποκαλύπτει: «Ο Bruce είναι πολύ στενοχωρημένος με τη συμπεριφορά των κοριτσιών. Δεν καταλαβαίνει γιατί έχουν αποκλείσει την μητέρα τους από τη ζωή τους καθώς ήταν πάντα στο πλευρό τους ».

Μπορεί οι νεαρές Willis να υποστήριξαν την μητέρα τους στο διαζύγιό της με τον Ashton και να ήταν στο πλευρό της μέχρι να αποτοξινωθεί, αλλά τώρα θέλουν να κρατήσουν τις αποστάσεις τους και να βρουν την ηρεμία τους. Ο μπαμπάς Bruce βέβαια δεν έχει την ίδια άποψη: « Θεωρεί ότι οι κόρες του είναι πολύ σκληρές με την μητέρα τους. Μπορεί πλέον να μην είναι ζευγάρι αλλά αγαπάει πραγματικά τη Demi. Βέβαια, έχει μία νέα σύζυγο και ένα μωρό, οπότε δεν του είναι εύκολο να βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της. Ωστόσο έδωσε τελεσίγραφο στα κορίτσια ότι αν δεν αλλάξουν συμπεριφορά θα τους κόψει τα χρήματα. Και ξέρει πολύ καλά ότι βασίζονται εξ' ολοκλήρου στα χρήματα του ίδιου και της μητέρας τους καθώς, όπως είναι φυσικό, δεν έχουν εργαστεί ποτέ στη ζωή τους»!

Σίγουρα η στάση των κοριτσιών είναι αρκετά σκληρή αλλά ας μην τις αδικούμε. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να βλέπεις την μητέρα σου να κάνει clubbing μαζί σου και να φλερτάρει με τους φίλους σου...

Τελικά αυτοί οι stars έχουν όντως προβλήματα!

Διαβάστε επίσης:

Demi Moore: Βρήκε νέο έρωτα για να ζηλέψει ο Ashton;

Ashton Kutcher & Mila Kunis: Έπεσε το πρώτο φιλί, έπεσαν και οι μάσκες