Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: δείτε τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι αθλητές στο twitter

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: δείτε τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι αθλητές στο twitter

Η Ολυμπιάδα του Λονδίνου μέσα από τα μάτια των ίδιων των αθλητών.

Μπορεί οι διάσημοι αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων να έχουν πολλές σκοτούρες στο κεφάλι τους καθώς περνούν ατελείωτες ώρες είτε σε προπονήσεις, είτε πάλι διαγωνιζόμενοι στο μεγαλύτερο αθλητικό event του πλανήτη, αλλά έχουν και αυτοί ανάγκη από λίγη διασκέδαση και μάλιστα μέσω Twitter. Δείτε τι ανέβασαν τις τελευταίες μέρες και πάρτε μία γεύση από την Ολυμπιάδα ακόμα και αν δε βρίσκεστε στο Λονδίνο!

Οι αμερικανοί κολυμβητές Michael Phelps και Allison Schmitt δείχνουν τα χρυσά μετάλλια που κέρδισαν στις 29 Ιουλίου όλο καμάρι. Μπράβο παιδιά!

Η αθλήτρια του Taekwondo Diana Lopez, ανέβασε αυτή τη φωτογραφία με τη λεζάντα "Competitive jenga. Λέτε να αρχίσουμε να διαγωνιζόμαστε σε τέτοια παιχνίδια;

Ο Αυστραλός δύτης Matthew Mitcham σκαρφάλωσε στους Ολυμπιακούς κρίκους του Ολυμπικαού χωριού και ανέβασε μία φωτογραφία του που μας αρέσει πολύ λέγοντας, "umm, best Olympic photo ever?"

Η αντρική ομάδα ενόργανης της Αμερικής κάνει ακροβατικά ζωντανά στο "Today" show. Μια χαρά τα πάνε τα παιδιά.

Η Lolo Jones που έχει αναστατώσει τον Τύπο με τις δηλώσεις της περί παρθενίας, τουιτάρει τη φωτογραφία της με τη συναθλήτριά της Nickiesha Wilson, που τρέχει για τη Jamaica δείχνοντάς μας τα περίτεχνα κοτσιδάκια της!

Απολαύστε τις φωτογραφίες!

Διαβάστε επίσης:
Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: αυτές είναι οι εφτά πιο σέξι αθλήτριες που θα δούμε στο Λονδίνο

Lolo Jones: η καλλονή αθλήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων που δηλώνει παρθένα