Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: τα τατουάζ των διάσημων αθλητών

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: τα τατουάζ των διάσημων αθλητών

Τι έχουν σχεδιάσει στα σώματά τους οι αθλητές της φετινής Ολυμπιάδας;

Οι ολυμπιονίκες έχουν από τα πιο καλλίγραμα σώματα γι΄αυτό και δε μας κάνει καμία εντύπωση όταν τους βλέπουμε να τα στολίζουν με διάφορους τρόπους. Εκείνοι δε που είναι πιο τολμηροί τολμούν να διακοσμήσουν τα γυμνασμένα τους κορμιά με πραγματικά τατουάζ κάνοντας όλους εμάς να τους θαυμάσουμε, ζηλεύοντας κάθε μυ που διαγράφεται από τα εφαρμοστά τους ρούχα.

Η κολυμβήτρια Julia Wilkinson δεν είναι μόνο περήφανη που είναι ολυμπιονίκης, αλλά τιμά ταυτόχρονα και τις καναδικές της ρίζες με ένα χαρακτηριστικό τατουάζ.

Η Dana Vollmer έχει σχεδιάσει τους ολυμπιακούς κρίκους στην πλάτη της για να θυμάται για πάντα το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στην κολύμβηση κάνοντας παράλληλα και καινούργιο παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο Michael Phelps δε θέλει πολλές συστάσεις. Ο αμερικανός κολυμβητής σπάει κάθε ρεκόρ και δικαιούται ένα ολυμπιακό τατουάζ όσο κανένας. Το αρχικό Μ στο γοφό του μάλλον συμβολίζει τη Maryland, την πόλη από όπου και κατάγεται.

H χρυσή ολυμπιονίκης Anastasia Davydova έχει γεμίσει την πλάτη της πολύχρωμες πεταλούδες, ενώ η Elizabeth Beisel, o Alain Bernard και η Alexa Komarnycky είναι μερικοί από τους υπόλοιπους καταξιωμένους αθλητές που φέρουν τατουάζ με τους ολυμπιακούς κρίκους.

Απολαύστε τις φωτογραφίες και πείτε μας ποιο από όλα τα τατουάζ σας αρέσει!

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: δείτε τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι αθλητές στο twitter

Ολυμπιακοί Αγώνες 2012: αυτές είναι οι εφτά πιο σέξι αθλήτριες που θα δούμε στο Λονδίνο