Που κρύβεται ο Robert Pattinson;

Που κρύβεται ο Robert Pattinson;

Μετά την αποκάλυψη της σχέσης της Kristen Stewart με τον Rupert Sanders, ο ηθοποιός παραμένει άφαντος

Σύμφωνα με δημοσίευμα του US Weekly, του περιοδικού που αποκάλυψε την σχέση της 22χρονης ηθοποιού με τον σκηνοθέτη της, ο Βρετανός ηθοποιός περνάει, τις τελευταίες μέρες, τον χρόνο του στο εξοχικό σπίτι της συμπρωταγωνίστριάς του, Reese Witherspoon.

Μετά την δημόσια απολογία της Stewart, ο Pattinson είναι εξαφανισμένος και, ενώ οι πρώτες αναφορές τον ήθελαν να έχει πάει στο Λονδίνο, για να ξεπεράσει το σοκ με την στήριξη των φίλων του, το περιοδικό υποστηρίζει ότι εντόπισε τον ηθοποιό στο ράντζο της Witherspoon στο Ojai της Καλιφόρνια. Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού, μάλιστα, δήλωσε για την κατάστασή του: «Είναι χάλια. Αμφισβητεί τα πάντα».

Εντωμεταξύ, πηγές θέλουν την Stewart να είναι «απαρηγόρητη» και να προσπαθεί μάταια να επικοινωνήσει με τον πρώην αγαπημένο της. «Αυτό που θέλει περισσότερο, είναι να σώσει την σχέση της. Είναι το μόνο πράγμα που την ενδιαφέρει». Από το περιβάλλον του Pattinson, όμως, αυτά που μεταφέρονται δεν είναι τόσο ευοίωνα. «Δεν ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει», αναφέρει πηγή του περιοδικού.

Διαβάστε ακόμα:

Kristen Stewart- Robert Pattinson: Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Η Reese Witherspoon μας ξεναγεί στο σπίτι όπου παντρεύτηκε

Kristen Stewart- Robert Pattinson: Πότε και που θα βρεθεί το πρώην ζευγάρι;