Jennifer Lopez: Το νέο «κέρατο» του Hollywood (;)

Jennifer Lopez: Το νέο «κέρατο» του Hollywood (;)

Οι φήμες για τον Casper Smart οργιάζουν

Αφού μάθαμε τα πάντα για την σχέση της Kristen Stewart με τον Rupert Sanders, και τις αντιδράσεις του Robert Pattinson, το επόμενο μεγάλο σκάνδαλο του Hollywood, σύμφωνα με το InTouch Weekly αφορά στην σχέση της Jennifer Lopez με τον Casper Smart.

Ο χορευτής, σύντροφος της τραγουδίστριας, σύμφωνα με το περιοδικό, πρόσφατα εθεάθη στην περιοχή Hell's Kitchen, και συγκεκριμένα σε στούντιο εξωτικού μασάζ. Η Bibi, μασέρ του στούντιο αποκάλυψε στο περιοδικό: «Είδα τον φίλο της Jennifer. Είναι καλός άνθρωπος. Έχει δυνατούς μυς», είπε η 31χρονη και συμπλήρωσε ότι ο νεαρός χορευτής βιαζόταν, και δεν έμεινε στο στούντιο περισσότερο από 10 λεπτά. Την αποκάλυψη της Bibi επιβεβαιώνουν και άλλοι παρευρισκόμενοι, μεταξύ των οποίων και ο Don Jayasinha, εργαζόμενος ακριβώς κάτω από το στούντιο, σε μαγαζί gay strip show. «Ο Casper έχει επισκεφθεί το στούντιο δύο φορές τον περασμένο μήνα», είπε.

Από την μεριά του ο Smart, μέσω των εκπροσώπων του, διέψευσε το δημοσίευμα δηλώνοντας ότι βρέθηκε στην περιοχή για να κάνει tattoo τις λέξεις «Hard Love» στα δάχτυλά του. Οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ του περιοδικού, όμως, ανακάλυψαν ότι, τον περασμένο Μάιο, ο σύντροφος της σταρ έχει φωτογραφηθεί με το συγκεκριμένο tattoo.

Και σαν να μην έφταναν οι φήμες για το κέρατο της JLo, το περιοδικό Star πυροδοτεί την κατάσταση δημοσιεύοντας ένα διαφορετικό ρεπορτάζ. Σύμφωνα με αυτό, η περιοχή, όπου βρέθηκε ο χορευτής είναι διάσημο σημείο συγκέντρωσης gay ανδρών. Μάλιστα, θαμώνας του strip club του ισογείου αποκάλυψε ότι ο Smart είναι τακτικός επισκέπτης του. «Το συγκεκριμένο σημείο είναι γνωστό μέρος gay γνωριμιών», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο περιοδικό, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε «ναι, τον έχω ξαναδεί. Ήταν ξανά εδώ πριν από τρεις εβδομάδες».

Διαβάστε ακόμα:

Σοκ και δέος: Το αγόρι της Jennifer Lopez είναι gay;

Jennifer Lopez: Θέλει να κάνει παιδί με τον Casper Smart