Η Suri Cruise στη Disneyworld με τον Tom

Η Suri Cruise στη Disneyworld με τον Tom

Στιγμές ξεγνοιασιάς της μικρής με τον superstar μπαμπά της

Όσο σοκ κι αν μπορεί να αποτέλεσε η είδηση ότι η Katie Holmes κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον -επί πέντε χρόνια σύζυγό της- Tom Cruise, ο ηθοποιός σταρ φαίνεται πατάει γερά στα πόδια του- και αυτό οφείλεται, σε μεγάλο βαθμό, και στην αγάπη για την κόρη του, Suri, αλλά και τον ποιοτικό χρόνο που περνάει μαζί της.

Την Τετάρτη, 1 Αυγούστου, ο φωτογραφικός φακός της DailyMail συνέλαβε μπαμπά και κόρη στο Water Park της Disney World στη Φλόριντα. Οι δυο τους έπαιξαν στις πισίνες του πάρκου και έδειχναν κατενθουσιασμένοι. Ο 50χρονος ηθοποιός πήρε την 6χρονη κόρη του για μίνι- διακοπές στο διάσημο πάρκο ψυχαγωγίας όσο η Holmes βρίσκεται, ακόμα, στη Νέα Υόρκη. Η μικρή Suri, με το μωβ πουά ολόσωμο μαγιό της φαινόταν επίσης να περνάει καταπληκτικά παρέα με τον μπαμπά της.

Μάλιστα, ο Cruise σε μεγάλα κέφια δεν παρέλειψε να μιλήσει και να χαιρετήσει fans του που είχαν συγκεντρωθεί και παρακολουθούσαν τις προσωπικές στιγμές με την κόρη του. Μία από αυτούς δήλωσε στη DailyMail ότι ο σταρ ήταν «γλυκύτατος με όλους. Σχολίασε το γεγονός ότι τα μαλλιά του γιού μου έδειχναν καλύτερα από τα δικά του και μου έσφιξε το χέρι. Του ευχήθηκα καλή τύχη με τα πάντα και με ευχαρίστησε θερμά».

Διαβάστε ακόμα:

Katie Holmes: Με τη Suri στο ζωολογικό κήπο

Suri Cruise: Μπήκε για πρώτη φορά σε ταξί και αεροπλάνο γραμμής

Tom Cruise: Ψάχνει σπίτι στη Νέα Υόρκη για να είναι κόντα στη Suri