Η Katy Perry βγαίνει με τον πρώην της Jennifer Aniston

Η Katy Perry βγαίνει με τον πρώην της Jennifer Aniston

Και το κακό είναι πως διάλεξε τον πιο αντιπαθητικό από όλους τους πρώην της Jennifer.

Μπορεί τόσο καιρό να λέμε για το γούστο (για την ακρίβεια, την έλλειψη αυτού) της Jennifer Lopez στους άντρες, φαίνεται όμως πως η συν-pop star της, Katy Perry, δεν πάει πίσω. Γιατί, όταν μετά τον Russell Brand επιλέγεις για σύντροφό σου τον John Mayer, μόνο για το γούστο και τη διαίσθησή σου δεν μπορείς να περηφανεύεσαι.

Για να καταλάβετε τι εννοούμε, ο John Mayer είναι εκείνος ο πρώην της Jennifer Aniston που την έσερνε δεξιά και αριστερά από τη μύτη, την άφηνε να κάνει όνειρα για οικογένεια και παιδιά και στο τέλος όχι μόνο αποδείχτηκε άπιστος (κατά συρροή) αλλά και με τις διάφορες πράξεις του επιβεβαίωσε την αγαπημένη φράση των γυναικών που θέλει τους άντρες να μοιάζουν εκπληκτικά σε ένα συγκεκριμένο θηλαστικό του ζωικού βασιλείου που αγαπά τη λάσπη. Μετά τον χωρισμό τους βέβαια ο διάσημος τραγουδιστής πήρε την κάτω βόλτα και έπειτα από λίγο καιρό άρχισε να παρακαλά την Aniston να γυρίσει πίσω, χωρίς όμως (ευτυχώς) την παραμικρή ανταπόκριση.

Αυτός ο άνθρωπος, λοιπόν, είναι, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο νέος σύντροφος της Katy Perry. Ο φακός των παπαράτσι τους έπιασε χτες το βράδυ μέσα στο αυτοκίνητο του Mayer, καθώς πήγαιναν σε γνωστό εστιατόριο του Los Angeles για να δειπνήσουν, ενώ στο τέλος της βραδιάς κατέληξαν στο ξενοδοχείο Chateau Marmont. Οι φήμες τους ήθελαν να έχουν ξεκινήσει τα ρομαντικά ραντεβού εδώ και περίπου ένα μήνα, με μάρυρες να τους έχουν δει σε ιδιαίτερα τρυφερές στιγμές, η χτεσινή έξοδός τους όμως ήταν αυτή που το επιβεβαίωσε. Μάλιστα, πίσω στο 2009, ήταν γνωστό πως η Katy Perry είχε «κάνει προσωπική της αποστολή» να πλησιάσει τον Mayer.

Τι να πούμε εμείς, αν τα παιδιά περνάνε καλά εμάς μας περισσεύει. Ποιος ξέρει, μπορεί ο Mayer να έχει βάλει μυαλό πλέον και να φερθεί καλύτερα στην Katy απ᾽ ότι στην Aniston. Α, και πριν κλείσουμε το θέμα, διακρίνετε και εσείς στον Mayer μια τρομερή ομοιότητα εμφανισιακά με τον Brand ή είναι μόνο δική μας ιδέα;


Διαβάστε επίσης:

O Russell Brand είναι gentleman (αστειευόμαστε, φυσικά)

Jennifer Aniston: Διαλύει τη σχέση της για τα μάτια του πρώην, John Mayer;

Katy Perry: Το μήνυμα στον Russell Brand