Russel Brand: ριάλιτι ο εθισμός του στην ηρωίνη

Russel Brand: ριάλιτι ο εθισμός του στην ηρωίνη

Ανατριχιαστικά βίντεο από την εποχή που ήταν χρήστης σύντομα στις οθόνες μας.

Ο εθισμός του διάσημου ηθοποιού μπορεί να μας είναι γνωστός, όλοι θυμόμαστε την επιστολή που έγραψε μετά τον άδικο χαμό της Amy Winehouse, αλλά όπως φαίνεται εκείνος θέλει να μοιραστεί μαζί μας όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την τότε ζωή του.

Το BBC ετοιμάζει ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ με τίτλο, Russell Brand: From Addiction to Recovery, το οποίο αναμένεται να δείξει σε βίντεο όλα όσα έκανε όταν ήταν είκοσι ετών, χρήστης και έμενε σε ένα μικρό δωμάτιο κάπου στο Λονδίνο.

«Ήμουν ένα μικρό πρεζάκι», λέει στη συνέντευξη που έδωσε στον Martino Sclavi, το ξέρεις πως είναι αρρώστια αλλά δε σε νοιάζει. Μου λείπει ο εαυτός μου τότε, παρόλο που δεν είχα την άνετη ζωή του σήμερα, δε με νοιάζουν τα χρήματα, οι γυναίκες, το σεξ, θα προτιμούσα να είμαι χρήστης. Βέβαια οι συνέπειες των πράξεών μου επηρέασαν πάρα πολύ κόσμο, η ηρωίνη είναι ένα ναρκωτικό που στα παίρνει όλα, χρήματα, φίλους, οικογένεια, σπίτι, αμάξι και μετά το σώμα σου», συμπληρώνει ο διάσημος ηθοποιός και μας κάνει να ανυπομονούμε για το προκλητικό όπως φαίνεται ντοκιμαντέρ.

Σε ένα μήνα στους δέκτες σας, κάντε υπομονή!

Διαβάστε επίσης:

Η Katy Perry βγαίνει με τον πρώην της Jennifer Aniston

O Russell Brand είναι gentleman (αστειευόμαστε, φυσικά)