Pattinson-Stewart: Η τελευταία τους συνέντευξη πριν το σκάνδαλο

Pattinson-Stewart: Η τελευταία τους συνέντευξη πριν το σκάνδαλο

Τι έλεγε το ζευγάρι, ένα μήνα πριν;

Άλλο ένα εξώφυλλο του πρώην αγαπημένου ζευγαριού, που αυτή τη φορά ποζάρουν στο περιοδικό "Entertainment Weekly", ως Edward και Bella, οι χαρακτήρες δηλαδή του έπους Twilight, που τους έκανε διάσημους και πάμπλουτους.

Στο αφιέρωμα μιλάει ο Bill Condon, ο σκηνοθέτης των δύο τελευταίων ταινιών, ο οποίος μίλησε για την απιστία της Kristen δηλώνοντας ότι ίσως θα είναι καλό για τον κόσμο να διαχωρίσει επιτέλους τους δύο ηθοποιούς από τους φανταστικούς τους χαρακτήρες. Άλλο το σινεμά και άλλο η πραγματική ζωή.

Το σκάνδαλο όμως δεν επηρέασε μόνο τις προσωπικές ζωές των star, αλλά και το studio μιας και το Twilight είναι μια βιομηχανία χρημάτων που μέχρι σήμερα έχει αποφέρει κέρδη που ξεπερνούν τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια (μόνο οι ταινίες και τα DVD). Η εταιρία δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει με την προώθηση της ταινίας, όταν οι star θα πρέπει να περπατήσουν πλάι πλάι στο κόκκινο χαλί, αλλά είναι σίγουρη ότι το σκάνδαλο δεν πρόκειται να βλάψει τις εισπράξεις της τελευταίας ταινίας.

Στο περιοδικό υπάρχει επίσης συνέντευξη των ηθοποιών από τις καλές και αθώες εποχές, καθώς η συνέντευξη έγινε πριν από ένα μήνα. Οι ηθοποιοί μίλησαν για την ταινία, το τέλος του έπους και τι έμαθαν από την εμπειρία τους στο Twilight. Ο Robert είπε επίσης ότι θαυμάζει τον Edward για την ικανότητα του να μένει ορθολογιστής, ενώ η Kristen τον πίεζε συνεχώς να της πει τι απεκόμισε από το ρόλο του στις ταινίες. "Να μην είσαι ρεαλιστής. Να είσαι συναισθηματικά αφελής" απάντησε ο Robert.

Μέσα σε ένα μήνα έχουν έρθει τα πάνω κάτω στις ζωές των πρωταγωνιστών, οι οποίοι είναι ακόμη μικροί. Έχουν όλο το χρόνο και αρκετά εκατομμύρια δολάρια στην τράπεζα, για να προχωρήσουν με τις ζωές τους.

Διαβάστε επίσης:

Ο Robert Pattinson θα τα ξεκαθαρίσει όλα live: Ετοιμαστείτε!

Ο Robert Pattinson βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της πρώην του;