Ποια Susan Sarandon, Sharon Stone χέρι-χέρι με το toyboy!

Ποια Susan Sarandon, Sharon Stone χέρι-χέρι με το toyboy!

Δεν τον αφήνει από τα μάτια της πουθενά

Εδώ και 2 μήνες η 54 χρονη που έκανε το βασικό της ένστικτο την απόλυτη φαντασίωση του ανδρικού πληθυσμού, βγαίνει με τον 27χρονο Martin Mica, γνωστό μοντέλο. Όλο αυτό το διάστημα δεν λέει να τον αποχωριστεί, αλλά κι εκείνος δεν χαλιέται (αυτό έλειπε), με το χαμόγελο της ευτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του!

Αυτή τη στιγμή η Sharon Stone βρίσκεται στο Βουκουρέστι για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας What About Love in Romanian, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Andy Garcia. Ο φακός την συνέλαβε να βγαίνει από το ξενοδοχείο Hilton, χέρι-χέρι με το Αργεντινό μοντέλο, ο οποίος είχε μία αρκετά ένοχη και χαρούμενη έκφραση!

Η Stone προτίμησε ένα casual denim πουκαμισοφόρεμα, και ο Martin τη συνόδευσε με ανάλογο look. Για τις 3 εβδομάδες των γυρισμάτων, το toyboy θα βρίσκεται μαζί της παντού, ακόμη και στο πλατό! Αυτό κι αν είναι επαναπροσδιορισμός του όρου toyboy! Μάλιστα νοίκιαζε και μία ιδιωτική βίλα για στην οποία θα διαμένουν το ζευγάρι και τα 3 της παιδιά Roan 12, Laird 7 και Quinn 6. Λέτε να κάνει και τη baby-sitter ο Martin;

Μετά το τέλος των γυρισμάτων στην παλιά πόλη, όλοι μαζι θα πάνε στην Ισπανία για τα επόμενα γυρίσματα της ανεξάρτητης παραγωγής (ναι. Και ο Martin μαζι).

Διαβάστε ακόμη:

Susan Sarandon: Η δασκάλα των «cougars» με το toyboy της

Ο Robert Pattinson βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της πρώην του;

To υπέροχο (πρώην) σπίτι του «Ross Geller»