Η Nivea «σούταρε» τη Rihanna γιατί είναι ξέκ*λο!

Η Nivea «σούταρε» τη Rihanna γιατί είναι ξέκ*λο!

Κατέβασαν την καμπάνια της γιατί πολύ απλά «δεν τραβάει»

Πώς σας φάνηκαν οι διαφημίσεις της Rihanna για τη Nivea; Δεν σας χτυπάει κανένα καμπανάκι; Καμία ανάμνηση; Τζίφος; Τίποτα; Δε φταίτε εσείς, μην αγχώνεστε το Αλτσχάιμερ είναι μακριά. Το θέμα εχει ως εξής: Οι διαφημίσεις κόπηκαν μόλις βγήκαν στον αέρα!

Αιτία; Η βαριά κριτική για να το πούμε κομψά που δέχτηκε η τραγουδίστρια και το lifestyle της από τον νέο γενικό διευθυντή της Nivea, τον Stefan Heidenreich.

Η νεαρή rnb star άρχισε να κάνει επαφές με το brand από το 2011, και επέτρεψε στη Nivea να χρησιμοποιήσει το τραγούδι της "California King Bed" σε διαφημίσεις χωρίς καν να ζητήσει χρήματα. Ύστερα ήρθε η συμφωνία και η φωτογραφίσεις για την καμπάνια. Κανείς δεν υπολόγισε όμως τον Heidenreich που ανέλαβε την διεύθυνση του ομίλου Beiersdorf, στον οποίο ανήκει η Nivea αποφασισμένος να κάνει μεγάλες αλλαγές. Με το που είδε τα καμώματα της RiRi και τον έκλυτο βίο από δω κι από κει, αποφάσισε πως η Rihanna δεν θα έπρεπε όχι απλά να εκπροσωπεί την εταιρεία σαν κεντρικό πρόσωπο αλλά ούτε καν να σχετίζεται με αυτήν.

Stefan-Heidenreich--1024x809



Δήλωσε μάλιστα στη γερμανική εφημερίδα Welt: «Η Rihanna δεν τραβάει!... Δεν καταλαβαίνω πως ήρθε καν σε επαφή η Nivea με τη Rihanna. Η Nivea είναι εταιρεία που χρόνια εκπροσωπεί την εμπιστοσύνη, την οικογένεια και τη φερεγγυότητα».

Η Rihanna πόσταρε μία φωτογραφία του που μισοχαμογελάει και έγραψε «Δε χρειάζονται σχόλια», μαζεύοντας όμως εκατοντάδες σχόλια που τον κατηγορούσαν για την απόφασή του και εκείνη συμφωνούσε και ενθάρρυνε. Κάποιος την έστειλε στον Heidenreich ο οποίος φέρεται να είπε: «Δε με ενοχλεί που την ανέβασε. Ό, τι και να θέλει να πει με αυτό, τουλάχιστον σταμάτησε για λίγο να ανεβάζει ημίγυμνες φωτογραφίες της. Αυτή η κοπέλα δεν είναι παρά ένα... ξέκ*λο». Εκείνη απαντώντας στις ενημερώσεις των followers της τον χαρακτήρισε κομπλεξικό λόγω ασχήμιας... αλλά δεν φαίνεται να ανατρέπει και πολλά.

Διαβάστε ακόμη:

Aπατημένη chic: Τι φόρεσαν οι διάσημες απατημένες στην πρώτη τους εμφάνιση

Σοκ: Σε ποια 42χρονη star ανήκει αυτή η φαλάκρα;

Ashton Kutcher-Alessandra Ambrosio: Ποζάρουν αγκαλιά